Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feest! De HEMA in de Heuvelstraat is eindelijk weer open!

Door Dagmar Faddegon 21 september 2017

We kunnen weer aan de worsten, nieuwe panty’s scoren en op tompoucen trakteren. De compleet vernieuwde HEMA Heuvelstraat is geopend. Het was dringen geblazen want de eerste 250 klanten ontvingen een goed gevulde goodiebag t.w.v. 50 euro. 

Redacteur Thijs maakt ‘in de bizarre drukte’ een impressie van het vernieuwde concept. Het was even zoeken naar sommige bekende producten, want de winkel is uiteraard anders ingedeeld. Zo stuiten we vooraan de winkel op een toonbank waar we even snel een broodje kunnen kopen. Dat is nog niet alles! Bij de kleding komen we ineens oog in oog te staan met… kleedkamers! Dat betekent het einde van meerdere maten kopen om vervolgens die kleding die niet past weer terug te brengen naar de winkel.

Foto: indebuurt

Eerste HEMA 2.0 van Nederland

Niet alleen Tilburgers stonden te dringen, want ook landelijk is er veel aandacht voor het warenhuis. HEMA vernieuwt namelijk zijn winkelconcept en Tilburg is de eerste stad in Nederland die kennismaakt met deze HEMA 2.0. HEMA Heuvelstraat heeft een complete make-over gehad met onder andere een nieuwe voedselafdeling met live cooking. Hier zien we dankzij open keukens hoe heerlijke gerechten zoals pizza, ovenschotels en boerenkool worden klaargemaakt. Zin om even uit te rusten met een lekkere kop koffie of smoothie? Ook dat kan nu bij HEMA Heuvelstraat.

foto's: indebuurt
Foto: indebuurt Tilburg


Meer over HEMA Tilburg ontdekken?

HEMA Tilburg

warenhuizen

Gesloten09:00 - 18:00

Heuvelstraat 24, Tilburg

Bekijk meer:warenhuizen

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.