Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de beste restaurants in Tilburg volgens de prestigieuze lijst Bib Gourmand 2020

Door Rowie van der Vliet 7 november 2019

Bib bib hoera! Michelin (juist ja, die van de Michelinsterren) ging op pad om te testen welke Nederlandse restaurants het beste driegangenmenu voor maximaal €39 serveren. Drie Tilburgse restaurants behaalden een plekje in de prestigieuze lijst, de Bib Gourmand 2020. Dit zijn ze:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Kok Verhoeven

Kok Verhoeven
Foto: Facebook Kok Verhoeven

Kok Verhoeven is goed bezig. Eerder wisten ze al een vermelding in de Lekker-gids binnen te slepen. Dat is een tijdschrift dat de beste 500 restaurants van Nederland in een lijstje zet. Het brasseriegedeelte valt in de smaak bij Michelin, want ze slepen een Bib Gourmand 2020 binnen. Vorig jaar stond de brasserie voor het eerst in de lijst. Wat goed dat ze dit nog een keer voor elkaar krijgen! Je stelt voor €32,50 een eigen driegangenmenu samen.


Meer over Kok Verhoeven ontdekken?

Kok Verhoeven restaurants en horeca

Geopend12:00 - 01:00

NS-Plein 32, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hofstede De Blaak

hofstede de blaak
Foto: Facebook Restaurant Hofstede De Blaak

Voor €31,50 dineer je hier in stijl. Neem plaats in de jachtkamer van het luxe landhuis en laat je culinair verwennen. Op de menukaart staat onder andere rundertartaar met oestercrème, gnocchi met pompoen toffee, schelvis met wortel en meer. Wij zijn al aan het watertanden!


Meer over Hofstede de Blaak ontdekken?

Hofstede de Blaak restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Dussenpad 1-3, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Houtloods

De Houtloods
Foto: Facebook De Houtloods

Met hun hippe interieur en lekkere gerechten trekt De Houtloods culinaire liefhebbers van allerlei leeftijden. De menukaart is niet verdeeld in driegangenmenu’s, maar bestaat uit vier complementaire smaken. Denk aan lichte, kruidige, rijke en zoete gerechten. Elk smaaktype bevat één vis, vlees en vegetarisch gerecht. Een goed avondje uit eten kan hier prima voor nog geen €39.


Meer over Restaurant De Houtloods ontdekken?

Restaurant De Houtloods restaurants en horeca

Op aanvraag

Burgemeester Brokxlaan 1041, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Prijzenregen

Het blijft maar prijzen regenen voor Tilburgse restaurants. Een tijdje geleden kwam de Lekker 2020 uit waarin de vijfhonderd beste restaurants van Nederland staan.

In december kunnen we nog een keer uitkijken naar zo’n lijstje. Dan worden namelijk de prestigieuze Michelinsterren uitgereikt. Eén ding is zeker: Michelin geeft geen sterren aan restaurants die een Bib Gourmand hebben gehad. Eigenlijk is het dus een goed teken dat we Monarh of La Nouvelle Auberge niet terug in het lijstje met Bib Gourmands… Monarh wist vorig jaar een Michelinster te halen. Houden ze dat vast? En zit er voor La Nouvelle Auberge ook een Michelinster in? Wij zijn alvast aan het duimen!

Lees ook:

la nouvelle auberge

Dit zijn de beste Tilburgse restaurants in de nieuwe Lekker 500

Wat zijn de beste restaurants in Tilburg? Volgens dé onafhankelijke restaurantgids Lekker 2020, die ...

Dit is de rijkste Tilburger volgens de Quote 500 van 2019

Elk jaar zitten we erop te wachten: het lijstje van tijdschrift Quote met de vijfhonderd állerrijkst...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.