Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de best gelezen artikelen van 2017

Door Thijs Dingemans 31 december 2017

Er gebeurde veel dit jaar. We kregen een nieuwe burgemeester, een hoop zaken openden, Guus Meeuwis werd zoenend gespot met z’n nieuwe liefje en het allerbelangrijkste: indebuurt Tilburg ging eind juli live! We schreven bijna duizend artikelen in een paar maanden tijd. Omdat het de laatste dag van het jaar is, delen we met alle plezier onze tien best gelezen artikelen van 2017. 

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Het houdt niet op: ook deze winkel komt naar het Pieter Vreedeplein!

Het Pieter Vreedeplein in Tilburg
Foto: indebuurt

De aankondiging van wéér een nieuwe winkel aan het Pieter Vreedeplein, maakte iedereen begin oktober nieuwsgierig. Het was de zoveelste winkel die op het plein opende in 2017.

Wat doet die vreemde lantaarnpaal bij de begraafplaats aan de Bredaseweg?

bredaseweg
Foto: Indebuurt

We vroegen ons massaal af wat die vreemde lantaarnpaal bij de begraafplaats aan de Bredaseweg doet. Dat zochten we daarom even uit. 

Wil je zien: Herman den Blijker helpt dit hotel uit de gemeente Tilburg

Herman den Blijker
Foto: ANP Foto

‘Herrie in de Druiventros’ bracht heel wat te weeg in Tilburg en omstreken. We zagen een paar weken met alle plezier hoe Herman den Blijker en Meneer Reimers de bezem door de keuken haalden in Berkel-Enschot. 

Gaat Hudson’s Bay alweer weg uit Tilburg?!

Hudson's Bay
Foto: Freddie de Roeck

In september opende Hudson’s Bay in Tilburg, halverwege december ging het gerucht dat de keten mogelijk al vertrekt. Wordt ongetwijfeld vervolgd. 

Waarom rijden er opeens zoveel blauwe voorbanden in Tilburg?

tilburg
Foto: Indebuurt

Viel het jou ook op dat opeens bijna de helft van de fietsen een blauwe voorband had? Het is geen toeval en ook geen illusie: we ontdekten een nieuw fenomeen

De kijkers van Expeditie Robinson zijn woest op acteur Roeland Fernhout

roeland fernhout
Foto: ANP

Oh, oh, Roeland Fernhout toch… De Tilburgse acteur haalde de woede van een hoop Expeditie Robinson-kijkers op z’n hals. Best begrijpelijk… 

Dit zijn de 3 beste restaurants van Tilburg volgens Lekker

auberge du bonheur
Foto: Facebook Restaurant Auberge du Bonheur

Wij Tilburgers houden blijkbaar van eten. Een heleboel mensen vroegen zich af wat de drie beste restaurants van Tilburg zijn (volgens Lekker). 

Deze 5 winkels missen we nog in Tilburg

ikea
Foto: ANP

In Tilburg hebben we alles wat ons hartje begeert! Toch? Na héél lang nadenken kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat Tilburg nog meer awesome zou zijn als we een paar winkels hadden die er nu nog niet zijn

O, dáárom is de HEMA in de Heuvelstraat gesloten

Foto van de binnenkant van de HEMA
Foto: ANP Foto

‘Opeens’ was de HEMA in de Heuvelstraat dicht. Wat bleek: er kwam een nieuwe voor terug. Een HEMA 2.0 (de eerste van Nederland!).

Er werd veel ingebroken in Tilburg en vooral bij huizen met deze postcode

ingebroken
Foto: Politie.nl

Er zijn helaas heel wat dieven actief in Tilburg. Dat blijkt uit cijfers die Indebuurt heeft verzameld op basis van politiegegevens. We wilden massaal weten waar het meest wordt ingebroken. 

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.