En dat is twee: ook dit restaurant staat te koop

Door Rowie van der Vliet 7 november 2018

Eenmaal, andermaal… Altijd al je eigen restaurant willen hebben? Dat kan! In de binnenstad staat namelijk Thrill Grill te koop. Eerder meldden we al dat het burgerrestaurant naar concept van sterrenchef Robert Kranenborg een nieuwe franchisenemer zoekt. Nu blijkt dat ondernemers ook met een eigen concept in het pand mogen zitten.

Hormax Horecamakelaars meldt op Facebook dat Thrill Grill over te nemen is. “De huidige eigenaar van Thrill Grill heeft meerdere vestigingen en een nieuwe exploitant kan deze formule voortzetten, dan wel kiezen voor een andere formule.”

Stapje terug

Robert heeft inmiddels vier vestigingen in Nederland en doet nu een stapje terug. Misschien ken je hem trouwens wel als jurylid van MasterChef en Topchef of als topper die Michelinsterren bij elkaar kookte. Hij zoekt iemand die Thrill Grill in onze stad verder uitbouwt en de inwoners blij maakt met heerlijke burgers. Of zie je het niet zitten om de burgeroorlog met al die hamburgerrestaurants in de stad aan te gaan? De nieuwe eigenaar is vrij om de zaak te verbouwen naar eigen smaak en met frisse ideeën.

Piusplein

Thrill Grill opende in mei 2017 aan het Piusplein. Een paar maanden later kregen ze flinke pech: een brand in de keuken zorgde ervoor dat ze eventjes gesloten waren. Daardoor heeft de nieuwe eigenaar wél een keuken die een jaar geleden verbouwd is. Voordat Robert Kranenborg het avontuur in Tilburg aanging, was dit het pand van Miller Time.

En dat is twee

Toevallig staat van de bijna-buren, Café Hoegaarden, ook te koop. Dat zijn twee horecaplekken aan het Piusplein. Wie biedt?

TER OVERNAME: RESTAURANT THRILL GRILL TE TILBURGDeze prachtige zaak is geopend in mei 2017 na een grondige metamorfose…

Posted by Hormax Horecamakelaars on Tuesday, 6 November 2018

Lees ook:

café hoegaarden

Die zagen we niet aankomen: Café Hoegaarden staat te koop

Verrassing in horecaland! Café Hoegaarden aan het Piusplein staat de koop. De huidige eigenaar wil r...
Petra Used & Vintage Clothing

SALE! Deze kledingwinkel sluit bijna en heeft daarom nu een mega uitverkoop

Zo met het oog op de dure feestmaanden komt dit toch wel heel erg goed uit: Petra Used & Vintage Clo...
brandweer

Heftig! Dit burgerrestaurant stond gisteren in brand

Zag je gisteren rook opstijgen vanaf het Piusplein? Dat klopt! Wat blijkt: er was een brandje bij bu...

Thrill Grill restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 22:00

Piusplein 6, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.