Dit komt er in het pand van Gimbrère Mode

Door Rowie van der Vliet 17 december 2018

Eigenlijk kunnen we het nog steeds niet geloven, maar het is echt waar: Gimbrère Mode gaat zijn laatste weken in. De kledingwinkel zat 180 jaar in de Heuvelstraat en leek alles te kunnen overleven. Helaas zit het anders, want in januari 2019 vinden we een andere winkel in het pand.

We zullen Gimbrère Mode missen, maar gelukkig verandert er minder dan verwacht. Kledingwinkel Van Uffelen verhuist naar het pand in de Heuvelstraat, zo meldt Brabants Dagblad. De keten vinden we al in steden als Eindhoven, Helmond, Nijmegen, Utrecht en meer. Ze verkopen er merken als NIKKIE en Scotch & Soda, die ook bij Gimbrère in de rekken hangen. Daarnaast scoor je hier ook kleding van ONLY, Hugo Boss, VILA en Tumble ‘N Dry.

Vertrouwd

Sta niet gek te kijken als je straks bij Van Uffelen een bekend gezicht tegenkomt. Het oude vertrouwde personeel gaat namelijk werken in de nieuwe winkel. Fijn, zeg! Zo gaat de service tijdens het shoppen nergens heen. Directeur Alexander Gimbrère vertelt aan Brabants Dagblad dat hij het al bijzonder vond dat het personeel besloot om te blijven tot het einde van de winkel. Goed om te horen dat ze allemaal hun baan behouden.

Nooit meer weg

Van Uffelen begon in 1945 in Delft met een kledingwinkel. De afgelopen 2,5 jaar heeft de modeketen zich flink uitgebreid. Ze gingen van 16 winkels naar straks 44 vestigingen. Netjes! Van Uffelen heeft een contract van een jaar, wat ze huren van de nieuwe eigenaar van het pand: Van Haren. De nieuwkomer heeft in ieder geval de ambitie om er net zo lang te blijven als Gimbrère Mode. “We gaan hier nooit meer weg”, deelt directeur Pieter Cox mee aan BD.

Lees ook:

Heuvelstraat

Da meende nie! Oudste winkel in de Heuvelstraat stopt ermee

Wat vinden we dit jammer! De oudste - nog bestaande - winkel uit de Heuvelstraat vertrekt. Na 180 ja...
Sushi

Fijn! Tilburg krijgt er een sushirestaurant bij

Pak die stokjes er maar bij! In Tilburg krijgen we namelijk een nieuw sushirestaurant, zo meldt Brab...
Opheffingsuitverkoop

Onverwacht nieuws: Decennia Design stopt er toch mee

Zo hé, die hadden we even niet zien aankomen. Angelique van Benschop besluit toch te stoppen met haa...

Meer over Gimbrère ontdekken?

Gimbrère Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Heuvelstraat 41, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.