Dit komt er in het pand van Frank & Vrij

Door Rowie van der Vliet 29 oktober 2018

Eusj, dat is snel! Restaurant Frank & Vrij, dat in augustus 2018 stopte, heeft een opvolger gevonden. We krijgen namelijk een horecatent met pizza op z’n Mexicaans, Thais of Marokkaans, zo meldt Brabants Dagblad.

Pizza maar dan anders, bijvoorbeeld met falafel of guacamole. Ook biertjes en antipasti (Italiaanse aperitiefjes) komen op het menu te staan. Eigenaar Kim van der Hoff laat aan BD weten dat het in niets lijkt op wat de huidige pizzaketens doen.

Officiële opening

Inmiddels hangt er papier voor de ramen van het pand van Frank & Vrij. In de krant staat dat er al een Italiaanse oven is besteld. Kunnen we dan binnenkort terecht? Nou, de verbouwing gaat nog een aantal maanden duren. Als alles volgens planning gaat, vindt tijdens carnaval het proefdraaien plaats. Daarna is het tijd voor de officiële opening.

Naamloze pizzatent

De pizzatent, die nog geen naam heeft, is een idee uit de koker van Kim van der Hoff en compagnons Martine en Arthur. Komt die naam je bekend voor? Zo niet, dan gaat er misschien wel een lampje branden bij de foodtrucks Frietjes & Groentjes, Tasty Tosti of Just say CHEESE. Kim en Martine hadden samen zelfs vijf foodtrucks! Frietjes & Groentjes stond geparkeerd in de pop-up eethal Foodhall 88 in de Spoorzone. Momenteel staan ze met twee ‘foodconcepten’ bij Down Town Gourmet Market in Eindhoven. Fijn dat ze – met een ander idee – weer terugkomen naar Tilburg!

Lees ook:

Frank en Vrij

Jammer! Restaurant in de binnenstad stopt ermee

Huilen! Slecht nieuws voor restaurant Frank en Vrij in de Willem II-straat. Eigenaresse Marijana Čor...
Frank en Vrij

Sla je slag: deze cafés en restaurants staan te koop in Tilburg

Tijd om het roer om te gooien? Je kunt naar het buitenland vertrekken, maar óók een eigen zaak begin...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.