Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er sinds deze maand nieuw in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 30 november 2017

Regelmatig zie je op indebuurt nieuwe winkels en restaurants voorbij komen. Wil je zeker zijn dat je er geen mist of wil je extra genieten van de nieuwe zaken die in november zijn geopend? Check dan dit lijstje.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Een megagave kerstwinkel

kerstwinkel
Foto: indebuurt

Ook zo’n fan van knotsgekke kerstballen, piekfijne pieken of opblaasbare kerstmannen? We keken begin deze maand onze ogen uit toen we toevallig door de Emmapassage liepen. Daar is namelijk een pop-up winkel gestart met kerstspullen. Je kunt er eigenlijk alles wel kopen: kerstmannen met lange baarden, beeldjes, verlichtende sneeuwpoppen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Decathlon

Decathlon
De dertiende Decathlon van Nederland is geopend in Tilburg. Foto: indebuurt

Zin om een potje te pingpongen of basketballen? Dat kan sinds deze maand bij de Decathlon! Het is de dertiende winkel van de keten in Nederland. Vinden we leuk! Ook kun je hier natuurlijk terecht voor sportkleding, schoenen, ballen, wielrenfietsen, bidons en ga zo maar door. Zorg wel dat jij je pinpas niet vergeet, want je kunt hier alleen maar pinnen.


Meer over Decathlon Tilburg ontdekken?

Decathlon Tilburg sportwinkels

Gesloten09:00 - 21:00

Pieter Vreedeplein 165, Tilburg

Bekijk meer:sportwinkels

&MIK.

&MIK.
Foto: Facebook Enmik

Wat worden we vrolijk van het nieuwste hoekje in conceptstore Velerlei. Robin Schellekens kreeg de eer om hier haar speelgoedwinkel &MIK te starten. We kunnen er terecht voor speelgoed van hout, geboortekaartjes, muurstickers en kinderkleding.


Meer over &MIK. ontdekken?

&MIK. kinderkleding

Gesloten09:00 - 18:00

Nieuwlandstraat 47-01, Tilburg

Bekijk meer:kinderkleding

Scotch & Soda

Scotch & Soda
Dit is de impressie van Wereldhave. We zijn heel benieuwd of het er ook echt zo uit gaat zien! Foto: Wereldhave

Op de valreep opent nog een winkel: Scotch & Soda. Het is de eerste aanwinst voor de onlangs geopende Frederikstraat. Een paar weken geleden had de nieuwe doorgang iets weg van een zwembad. Wat goed dat de bouw nu zo opschiet dat de eerste zaak al opengaat!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.