Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de meest populaire kindernamen in Tilburg

Door Thijs Dingemans 21 januari 2018

Er zijn vorig jaar 635 Noah’s en 755 Emma’s geboren en daarmee zijn deze twee namen de meest populaire van Nederland. In Brabant kwam Daan en Fenna het meest voor. Welke kindernamen in Tilburg het meest populair zijn? Zochten we voor je uit!

Ieder jaar brengt de Sociale Verzekeringsbank (SVB) een lijst met populairste kindernamen naar buiten. Voor 2017 waren dat Noah, Sem en Lucas voor de jongens en Emma, Tess en Sophie voor de meisjes. Een jaar eerder waren Daan en Anna nog de meest voorkomende kindernamen.

Populairste namen in Tilburg

Omdat we heel graag willen weten wat de populairste kindernamen in Tilburg zijn, hebben we dat bij de gemeente nagevraagd. We weten nu dat in Tilburg de meeste jongens vorig jaar de naam Sam kregen. En de meisjes? Die werden het vaakst Julia genoemd. Ook Noah, Daan, Mila en Emma zijn populair. En verder? Dit zijn de tien populairste jongens- en meisjesnamen in Tilburg:

Meisjes

 1. Julia
 2. Mila
 3. Emma
 4. Evi
 5. Isa
 6. Sara
 7. Nova
 8. Suze
 9. Yara
 10. Zoë

Jongens

 1. Sam
 2. Noah
 3. Daan
 4. Sem
 5. Milan
 6. Finn
 7. Morris
 8. Luca
 9. Max
 10. Lucas

En, zit jouw droomnaam ertussen? Of ben je geïnspireerd voor de naam van je toekomstige oogappel? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht!

adv.