Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Carnavalsoptocht in Tilburg in gevaar: storm Ellen mogelijk op komst

Door Carin van der Meij 17 februari 2020

Huilen met de pet op, want er komt mogelijk opnieuw een storm naar Tilburg. Na Ciara en Dennis is het de beurt aan storm Ellen. Het lijkt een wekelijks bezoekje te worden, want dit zou de derde weekendstorm op rij zijn. En dat tijdens het carnavalsweekend…

Wat is er tot nu toe bekend over storm Ellen? Nog niet veel. Volgens Yannick Damen van Weeronline wordt het – met of zonder storm – sowieso niet veel soeps dit weekend.

Storm Ellen in Tilburg

De meteoroloog vertelt: “Het is nog onzeker of storm Ellen dit weekend ook echt komt, dat kunnen we in de loop van de week beter zien. Als de storm komt, zal dit op zondag of maandag zijn. We zien wel dat het weer er heel slecht uitziet voor dit weekend. Het gaat flink waaien en we zien dat het behoorlijk gaat regenen. Met carnaval op komst, is de kans best groot dat veel activiteiten daarom afgelast gaan worden.” Ai ai ai, en dat met d’n Opstoet op zondag. Fingers crossed dat het allemaal goedkomt!

Storm Dennis en Ciara

In zeer korte tijd zijn er twee stormen over Tilburg heen geraasd, Ciara en Dennis. Vooral Ciara zorgde voor veel ongemak. Bekijk hier de beelden:

Storm Ciara in Tilburg: dit is de schade in foto’s

Het stormt in Tilburg en niet zo’n beetje ook. Ciara – de eerste storm met een naam die over ons lan...

Meer over

Nieuws Weer

adv.