Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Café De Lollipop doet mee aan het tv-programma The Challenge

Door Thijs Dingemans 18 december 2017

Bij Café De Lollipop zou het binnenkort zomaar eens één groot feest kunnen zijn. De kroeg doet namelijk mee aan het tv-programma ‘The Challenge’. Daarin is het uitgedaagd in de categorie ‘beste gaycafé van Nederland’. Begin volgend jaar weten we of De Lollipop de prijs in ontvangst mag nemen. 

In The Challenge strijden bedrijven met elkaar om te laten zien waar ze voor staan. Dat doen ze via een vlog die ze zelf hebben gemaakt. Café De Lollipop is de strijd aangegaan met twaalf andere cafés. Op 3 december werd hun vlog uitgezonden bij RTL4.

Stemmen maarrr!

De uitzending gemist? Geen probleem. Je kunt De Lollipop namelijk helpen in de verkiezingsstrijd. Het café met de leukste vlog en de meeste stemmen wint de uitdaging. Dus: wil je een feestje bouwen in Tilburg? Stem dan (t/m 8 januari) via deze link. En ze zijn al ver:

En dan nog dit:

Tilburg is hot bij RTL en dat vinden we leuk. Zo zagen we Lisa Matthijssen en Dries (Friandries) bij ‘De Chocoladeshow’. Laatstgenoemde staat zelfs in de finale. Vorige week was ook Darko van Oneness Studio te zien op de zender bij het programma ‘Plezier & Passie’. En uiteráárd hebben we vol enthousiasme gezien hoe Herman den Blijker hotel de Druiventros uit de grote problemen hielp. Who’s next?


Meer over Café De Lollipop ontdekken?

Café De Lollipop cafés

Gesloten16:00 - 22:00

Paleisring 25, Tilburg

Bekijk meer:cafés

adv.