Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Burgemeester Weterings en Kenny B reiken megacheque uit: ‘Alleen maar love!’

Door Noah Godefroy 17 juni 2020

Wat een toppers! Burgerinitiatief WeCareNL regelde een cheque ter waarde van €22.700,- en onze burgemeester Theo Weterings en zanger Kenny B reikten hem uit! Aan wie? De thuiszorgmedewerkers van Thebe. Zo, wij zijn weer even extra trots op Tilburg.

Wat het nog bijzonderder maakt: de gigantische cheque bestaat uit 909 waardebonnen voor de lokale horeca. “Zo snijdt het mes aan twee kanten. Stevige waardering voor de zorg en een steun in de rug voor de horeca”, brengt WeCareNL naar buiten.

Burgemeester Weterings en Kenny B

Ook onze burgemeester is vol lof: “Heel mooi dat dit door een groep vrijwilligers is bedacht, opgezet en uitgevoerd. Dat de stad er zijn schouders onder zet met vele donaties van bedrijven en bewoners en dat het geld zo goed terechtkomt.” Kenny B is ambassadeur van het initiatief. “Voor mij was dit geen moeilijke vraag. Deze mensen hier strijden tegen een onzichtbare vijand. Niet om mensen geweld aan te doen, maar om mensen beter te maken. Dat is echt heel waardevol, alleen maar love”, valt te lezen in het persbericht.

Minder zichtbaar

Ook Marijke Megens, bestuurder van Thebe is blij met de actie: “Fantastisch! Heel mooi dat onze mensen deze waardering krijgen. De coronacrisis is heel zwaar. Lichamelijk door de vele uren extra werk, maar vooral ook mentaal.” De medewerkers van Thebe werken op eigen locaties en bij mensen thuis, waardoor het werk soms minder zichtbaar is voor de buiten wereld. Maar: we zien jullie, ga zo door!

Lees ook:

Onweer Tilburg

9 x deze plekken zet elke Tilburger op z’n Instagramaccount

Tilburger wordt toffer en toffer! En onze rauwe, industriële maar toch ook gezellige stad leent zich...

Superleuk! In Tilburg doe je dit weekend een tour door inspirerende tuinen in de stad

Ben je in deze tijd aan de slag gegaan in jouw tuin? Of wil je daar eigenlijk nog iets moois van mak...
pathé

Toen in: plekken waar je vroeger mocht roken in Tilburg

Roken in een restaurant of op kantoor: je kunt het je bijna niet meer voorstellen, maar vroeger was ...

Meer over

Corona Nieuws

adv.