Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brownies&downieS wil openen in Tilburg, maar weet geen locatie. Wij wel!

Door Thijs Dingemans 19 september 2017

Als het aan Brownies&downieS ligt, is Tilburg binnenkort een lunchzaak rijker. De keten wil graag een zaak in onze stad openen, alleen weet het geen locatie. Daarom roept het nu de hulp van alle Tilburgers in: wie weet een goede plek? Nou, wij sowieso! En wel op deze locaties:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Blauwe gebouw

Het Blauwe Gebouw in de Spoorzone
Foto: indebuurt

Tja, dat blauwe gebouw in de Spoorzone hè… blijft die nu wel of niet? Wij zochten uit wat het verhaal erachter is en mocht besloten worden om het gebouw ook echt te slopen, dan is dit zeker een goede plek voor Brownies&downieS. Dicht bij de stad, in de Spoorzone en ook nog eens heel veel ruimte. 

AaBe Fabriek

aabe fabriek
Foto: Freddie de Roeck

Een plek die zeker geschikt is voor de lunchzaak: AaBe Fabriek. Het winkelcentrum aan de rand van de Piushaven is zeer up-coming en met twee supermarkten, een heleboel meubelwinkels én nog veel meer, is dit dé plek voor een lunchzaak als Brownies&downieS. Zeker omdat er nog wat horeca mist. 

Heyhoef of Ketelhavenplein

heyhoef
Foto: Facebook Winkelcentrum Heyhoef

Wij waren het er al over eens: winkelen in de Reeshof is wel degelijk leuk! Er zijn genoeg kledingwinkels en ook zeker horeca. Gezien de groei van de Reeshof past een Brownies&downieS zeker in de wijk. 

Pieter Vreedeplein

Het Pieter Vreedeplein in Tilburg
Foto: indebuurt

Brownies&downieS letten jullie even op? Op het Pieter Vreedeplein is plek! En wel in het leegstaand pand naast La Place en Club Fix, op nummertje 170. Toch liever een andere locatie op het plein? Ook nummer 4 en 6 staan te huur! En je bent hier sowieso aan het goede adres: deze winkels openen komende donderdag (21 september). Het PvP is hot!

Heuvelstraat

heuvelstraat
Foto: ANP

Winkels hebben we genoeg in de Heuvelstraat, maar horeca… nog niet genoeg! Onlangs opende Brood & Beker nog, maar een horecazaak als Brownies&downieS missen we nog. Overigens is er ook keuze genoeg: er staan maar liefst 11 (!) panden te huur. 

Schouwburgring

schouwburgring
Foto: Google Streetview

Uiteraard zien we Brownies&downieS ook graag in de Schouwburgring komen. Een drukbezochte plek met veel winkels en nog vrij weinig horeca. Ideaal, vinden wij. En er staan vier panden te huur: nummertje 2, 16, 31 en 157.

En dan nog dit: weet jij dé perfecte locatie? Laat het de lunchzaak weten! De gouden tip wordt namelijk beloond met een cadeaubon van 50 euro. Of wij die krijgen na dit overzicht… we zijn benieuwd!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.