Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Big news! Big Bazar neemt deze leegstaande panden in Tilburg over

Door Rowie van der Vliet 15 oktober 2019

Big news, snapte? Jaja, er is een opvolger gevonden voor twee leegstaande panden in Tilburg. Het gaat om de oude vestigingen van Op=Op Voordeelshop in de Westermarkt en het Wagnerplein. Big Bazar neemt het stokje al heel snel over.

“We gaan donderdag open aan de Westermarkt en het Wagnerplein. Ja, op dezelfde dag”, vertelt de bedrijfsleider van Big Bazar aan de Burgemeester Brokxlaan. De oude panden van Op=Op Voordeelshop staan al helemaal vol met spullen. Werknemers werken hard door met vakken vullen zodat alles helemaal klaar is voor donderdag.

Twee nieuwe Big Bazars in Tilburg

Big Bazar pakt het groots aan. Niet alleen in Tilburg komen er twee vestigingen van Big Bazar bij. Deze week vieren ze ook feest in Almere en Groningen met twee nieuwe vestigingen. De komende weken mag Big Bazar de slingers lekker laten hangen. Volgende week staan er nog twee nieuwe vestigingen in Reuver en Eindhoven op de planning. Ook in Zuthpen, Dieren, Venlo en Nunspeet krijgen ze een (nieuwe) Big Bazar. In totaal wil de prijsvechter vijftig winkels openen. Ze wil de concurrentie aangaan met de Action.

Op was toch echt op

In maart werd discounter Op=Op Voordeelshop failliet verklaard en zat er nog schot in een doorstart. Maar de partij die de keten in eerste instantie had overgenomen, zag er toch geen heil in. Gelukkig is er nu toch een opvolger gevonden zodat de panden in de Westermarkt en aan het Wagnerplein niet leeg staan.

Lees ook:

Op is echt op! Op = op voordeelshop sluit waarschijnlijk de deuren

Met zoveel failliete ketens die tóch een doorstart maken, hadden we goede hoop voor Op = op Voordeel...
Bekker.

Bekker is weg in de Westermarkt en dit komt er voor terug

Tilburgers in West zullen eventjes ergens anders hun pakketjes moeten ophalen. Ook tijdschriften ins...
Fietsen Heuvelstraat

Duurt lang: deze Tilburgse zaken zijn nog steeds niet open

Begint het bij jou ook zo te kriebelen als je langs een pand loopt dat helemaal verbouwd wordt? Het ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.