Bedrijvigheid

Gaaf! Monarh krijgt een tweede vestiging in Tilburg

Nieuws
11 februari 2018

Wauw, het gaat lekker met Monarh! In 2017 stonden ze eindelijk in de prestigieuze Lekker-gids en nu hebben we weer leuk nieuws te melden rondom het restaurant. Monarh gaat namelijk uitbreiden…

Visrestaurant in hartje Tilburg gaat dicht

Bedrijvigheid
9 februari 2018

Eet je weleens een visje bij Vistro Parenzo aan de Emmastraat? Dan hebben we vervelend nieuws: het visrestaurant stopt ermee. Over twee weken sluiten de eigenaren de deuren.

Weekendnieuws: reusachtig Doolhof komt naar Tilburg en meer

Nieuws
5 februari 2018

Geen tijd gehad om het nieuws te volgen afgelopen weekend? Geen nood! We zetten de belangrijkste gebeurtenissen in Tilburg voor je op een rij.

Dit bezorgrestaurant is het allerbeste van Tilburg

Eten & drinken
30 januari 2018

Hoera voor Gio’s Eethuis! Het Surinaamse restaurant heeft de beste beoordelingen gekregen en is daarom de Tilburgse winnaar van de Best Restaurants Awards 2017 van Thuisbezorgd.nl.

Balen! Wéér een zaak failliet in de binnenstad

Bedrijvigheid
29 januari 2018

Schoenenketen Shoeline is door de rechtbank failliet verklaard. Alle acht vestigingen zijn gesloten, waaronder ook de twee winkels in Tilburg, zo meldt het BD.

Kijkshop is dicht en zo goed als failliet

Nieuws
23 januari 2018

We kunnen waarschijnlijk nooit meer shoppen bij De Kijkshop. De keten vroeg namelijk op 23 januari het faillissement aan. Hiermee sluiten zeventig winkels, waaronder de winkel in Tilburg aan de…

Tilburgse bakker genomineerd voor Lekkerste Worstenbroodje

Eten & drinken
21 december 2017

De beste tien worstenbroodjes van Brabant zijn bekend! Bij de halve finalisten zit ook een Tilburgse bakker, namelijk Eric Kampfraath van BROODopMAAT in de Jac van Vollenhovenstraat.

Hoera! De eigenaar van Giga-Bikes is weer onderscheiden

Bedrijvigheid
15 december 2017

De champagne is ontkurkt bij Giga-Bikes! Eigenaar Tom te Riele is namelijk onderscheiden als ambassadeur van Brabants Besten. Wat dat inhoudt? Nou, Tom is heel goed voor zijn personeel.  

Gaat Hudson’s Bay alweer weg uit Tilburg?!

Opmerkelijk
14 december 2017

Hudson’s Bay is inmiddels drie maanden open en we hoorden al eerder dat de keten niet genoeg publiek zou trekken. Er zijn nu geruchten dat de keten zelfs helemaal zou verdwijnen, niet alleen…

Kringloopwinkel ’n Habbekrats mag open blijven: ‘Wat een opluchting!’

Nieuws
5 december 2017

Het was erop of eronder voor kringloopwinkel ’n Habbekrats. De woningbouw wilde de huur van het pand verhogen en daarom dreigde de zaak dicht te gaan. Vanmiddag belden we –…

Pagina 1 van 5