Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Albert Heijn Dalem gaat een tijdje dicht

Door Rowie van der Vliet 16 januari 2020

Go, go, go! Mensen die altijd naar de Albert Heijn in de Dalempromenade gaan: zorg dat jij je boodschappen vóór dit weekend in huis haalt. De supermarkt sluit namelijk vanaf deze zaterdagmiddag tot en met 29 januari 12.00 uur.

Goed, je kunt nog wel uitslapen zaterdag, maar toch raden we aan niet te laat om boodschappen te gaan. Zaterdag sluit Albert Heijn Dalem om 16.00 uur. Klanten zullen dan tot eind januari toch ergens anders hun avondeten, lunch en die stiekeme zak chips op de rolband moeten leggen.

Albert Heijn Dalempromenade wordt verbouwd

De supermarkt heeft een goede reden om er eventjes tussenuit te knijpen. De Albert Heijn wordt namelijk helemaal verbouwd. Aan de buitenkant zullen we daar niet zoveel van merken, maar de buitenste muren zijn zowat het enige dat blijft staan. “De winkel wordt helemaal opnieuw ingericht zodat we veel meer verse producten kunnen bieden”, zegt supermarktmanager Kars Askamp. Straks werkt het ook net allemaal even anders bij de zelfscanners. Goed om te weten: er komen er nog meer bij.

Hier ga je wel om boodschappen

Voor vaste klanten van de Albert Heijn is er geen man overboord tijdens de sluiting. Mensen uit de Reeshof hoeven echt niet helemaal naar de binnenstad te fietsen met een volle boodschappentas. In de Reeshof vind je meerdere supermarkten die gewoon open zijn. Niet zo kieskeurig wat betreft supermarktnaam? Dan heb je genoeg keuze in de Heyhoef. Daar vind je een Lidl, PLUS en Jumbo. Toch liever naar de Appie? De dichstbijzijnde AH vind je aan het Buurmalsenplein.

Trakteren op hapjes

De vernieuwde Albert Heijn Dalem opent op 29 januari om 12.00 uur. Kars Askamp en de rest van het supermarktpersoneel gaan een groot feest bouwen. Uiteraard trakteren ze op hapjes.

Lees ook:

Charlotte is elke week te zien op tv: ‘Ik loop anders door de supermarkt dan eerst’

Foodie Charlotte Hamilton (21) is elke donderdagavond te zien op NPO bij het programma 'Gefileerd'. ...
Bodegón La Cabaña

9 x verborgen restaurants in Tilburg

Veel mensen hebben vaste tentjes in Tilburg, waar ze geregeld lekker een hapje gaan eten. Deze zijn ...
TIEN Tilburg

7 x bij deze winkels kun je terecht nu Hudson’s Bay dicht is

Jammer maar helaas, Hudson’s Bay heeft het niet gered in Nederland. Het warenhuis is alweer zo'n twe...

adv.