Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: wij zoeken de leukste tuin of het tofste balkon in Tilburg!

Door Rowie van der Vliet 27 juli 2020

Je hebt het waarschijnlijk al honderd keer voorbij zien komen: deze zomer gaan veel mensen op vakantie in eigen land én misschien wel in eigen tuin. Kom jij in 2020 niet verder dan Tuinesië? Dan is het maar al te fijn als het goed vertoeven is in jouw prachtige tuin of gezellige balkon in Tilburg. En laten we daar nu toevallig naar op zoek zijn.

Want, ja: hoe gezellig jouw buitenruimte ook is, buiten je visite om krijgen niet veel mensen jouw leuke plek te zien. Daarom roepen wij Tilburgers op om foto’s te sturen van de tofste tuinen en de meest bewonderenswaardige balkons.

Zo doe je mee

Heb jij een kek kiekje van je tuin, balkon, patio of andere buitenruimte dat je graag met ons deelt? Stuur een mailtje naar [email protected] of tip ons via dit formulier. Vermeld ‘Oproep tuin/balkon’ in het onderwerp, dan komt je berichtje goed terecht. Wij maken een keuze uit alle inzendingen, de leukste foto’s delen we met jullie in een artikel. We zijn benieuwd! Mocht je het leuk vinden om ons een rondleiding te geven in jouw tuin of balkon in ‘het echt’, dan zien we dat ook graag in je mailtje. We kijken graag ‘in het echt’ volgens de coronamaatregelen naar de tofste tuin of het mooiste balkon van Tilburg.

Lees ook:

Tuininspiratie! 9 x bijzonder mooie tuinen uit Tilburg

Wil jij deze zomer lekker van de zon kunnen genieten? In deze tijd is het ideaal om je tuin een make...
De Kaarsentempel

Binnenkijken bij Mirjam aan de Bredaseweg: ‘Een tuin vond ik heel belangrijk’

Mirjam de Leuw van De Kaarsentempel maakt de bijzonderste kaarsen van Tilburg. Van kaarsvet weet ze ...
Gerrit tuin

Binnenkijken bij Gerrit: ‘De tuin is mijn grote trots’

Gerrit IJsenbrant (69) woont al bijna 45 jaar in hetzelfde huis in de Lange Nieuwstraat. Denk maar n...

Meer over

Lifestyle

adv.