Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo huur je een kraam voor Koningsdag 2020 in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 9 maart 2020

Je kunt met Koningsdag in Tilburg natuurlijk je handelswaar uitstallen op een kleedje, maar je kunt ook gewoon lekker achter een houten kraam gaan staan! Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Hier in Tilburg huur je een kraam op Koningsdag 2020

In Tilburg kun je op meerdere plekken een houten kraam huren. Wat dacht je van het Leijparkfestival? Aan de Korvelseweg kun je natuurlijk ook een kraam huren als je ondernemer bent. Dat doe je hier. Je kunt ook een grondplaats huren van acht vierkante meter voor twintig euro plus twintig euro borg. Natuurlijk krijg je de borg gewoon terug als je alles netjes achterlaat. Daarnaast kun je ook een kraam huren voor de braderie aan de Hasseltstraat. Van een grondplaats tot een houten kraam. Hier kun jij je inschrijven.

Dit kost huren van een kraam in Tilburg

Een kraam huren in het Leijpark of op de Korvel kostte €20,- in 2019. Een eventuele wijziging in de prijs wordt nog bekend gemaakt. De prijzen voor een grondplaats of kraam in De Hasselt op Koningsdag 2020 zijn al wel bekend. Een grondplaats kost je €16,- per meter. Wil je daar stroom bij? Dan betaal je €10,- extra. Een echte houten kraam gaat je €75,- kosten.

Kindervrijmarkt

Het huren van een grondplaats kost niet altijd geld. Zo is er aan de Korvelseweg en in het Wilhelminapark een Kindervrijmarkt waar kinderen gratis spulletjes mogen verkopen op een kleedje.

Dit bericht wordt nog geüpdatet met meer informatie over het huren van een kraam in Tilburg tijdens Koningsdag 2020. Je mag ons altijd tippen via [email protected]

Lees ook:

Koningsdag 2020 in Tilburg: dit is het programma

Yes, nog even en dan mogen we weer! De leukste maandag van het jaar komt eraan: Koningsdag. Pak je a...

Jaaaa! Dit is de line-up voor de eerste editie van Kingsland Festival in Tilburg

Hoe gaaf?! Het grootste festival van Koningsdag komt naar Tilburg. Op de verjaardag van de koning fe...
Koningsdag Kingsland Festival

Yes! Kingsland Festival verhuist van Den Bosch naar Tilburg

Ken je Kingsland Festival al? Het grootste festival op Koningsdag zegt 'houdoe en bedankt' tegen Den...

adv.