Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koningsnacht en Koningsdag 2019: dit is er allemaal te doen op het Piusplein

Aangeboden door Piusplein 11 april 2019

Waar anders dan op het Piusplein vier jij de verjaardag van koning Willem-Alexander het best? Juist ja! Het plein pakt ook in 2019 grootst uit en bezorgt jou het tofste koningsfeestje óóit. Daar wil zelfs Prins Pils himself (koning Willem-Alexander dus) bij aanwezig zijn!

Het feest op het Piusplein is voor jong en oud en er is voor ieder wat wils. Er wordt aan iedereen gedacht en daarom is er van alles te zien, horen en doen op het plein. Er is uiteráárd muziek van dj’s, maar er zijn ook verschillende live acts en er is een silent disco. Wil je lekker actief doen tijdens Koningsdag? Speel dan diverse oud-Hollandse spelen! Liever toch wat meer relaxen? Geniet dan van een speciaalbiertje in de chill-area of cocktail in de cocktailbar.

Koningsnacht

Het dak gaat er al op vrijdag 26 april af met de ‘royal vrijmibo’. Ofwel: de koninklijke vrijdagmiddagborrel! DJ Stuko en de Fatguys zorgen voor muziek op het Piusplein en McDonald’s trakteert op gratis burgers!

Koningsdag

Een dag later mag je je weer melden op het plein voor een tof feestje. Op 27 april vieren we de verjaardag van Willem-Alexander in hartje Tilburg met nog meer muziek. Brugklasbeatz, DJ Youri van Baast, DJ Stilo en Youri BTB verzorgen de plaatjes en Guus speelt live op de piano. Kortom: het Piusplein is ook dit jaar de perfecte locatie om Kingsnight en Kingsday te vieren!

Het dak gaat er vrijdag 26 april vanaf 17.30 uur af. Zorg dus dat je je werk op tijd af hebt en vroeg aansluit op het plein!

Kingsnight & Kingsday vier je ook dit jaar natuurlijk op het Piusplein!🧡Tijdens dit spektakel voor jong en oud zal het…

Posted by Piusplein on Tuesday, 2 April 2019


Meer over Piusplein ontdekken?

Piusplein restaurants en horeca

Piusplein, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.