Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huh? Kingsland Festival gaat tóch ‘gewoon’ door in 2020

Door Noah Godefroy 26 april 2020

Voor het eerst zou het grootste festival van Koningsdag naar Tilburg komen. Nu weten we natuurlijk al even dat we dat niet uitgebreid kunnen gaan vieren op 27 april, maar er is ook goed nieuws: Kingsland Festival gaat dit jaar tóch door!

Oliver Heldens, Snelle, Fedde le Grand; het zijn zomaar eens drie namen die eigenlijk naar Tilburg zouden komen met Koningsdag. Nadat bekend werd dat dat niet doorging, schakelde de organisatie van Kingsland Festival héél snel en verzetten ze het naar 19 september.

Kingsland Festival

Diezelfde organisatie kan nog niet beloven dat dezelfde artiesten erbij zijn op de nieuwe datum, maar gaat er alles aan doen om zoveel mogelijk van de beloofde artiesten op de line-up te krijgen. Dat valt te lezen op de website. Had jij een kaartje gekocht voor het muziekfestijn? Dan is dat kaartje automatisch geldig voor september!

Afgelast

Evenementen zijn voorlopig tot en met 1 september afgelast. Of alles daarna weer als ‘vanouds’ door kan gaan, is natuurlijk nog lang niet zeker. Daarom is er zelfs al nagedacht over een eventuele tweede afgelasting: de kaartjes worden dan doorgezet naar de editie van volgend jaar!

Lees ook:

Openingstijden supermarkten Koningsdag 2020

Koningsdag 2020: dit zijn de openingstijden van de supermarkten

Wil je een oranje tompouce bij en van de supermarkten halen voor Koningsdag 2020? Of heb je nog wat ...

Binnen of buiten? Dit is de weersverwachting voor Koningsdag

Als we eerlijk zijn: soms is het afzien thuis. Kijk naar buiten: het zonnetje schijnt, de vogeltjes ...

adv.