Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tweede Kerstdag in Tilburg: 7 x doen vandaag

Door Thijs Dingemans 26 december 2017

Het familiediner overleefd gisterenavond? Mooi! Vandaag, op Tweede Kerstdag, kan je een heleboel leuke dingen doen in Tilburg. Lekker actief (om die overtollige kerstkilo’s er meteen af te krijgen) of juist heerlijk relaxt. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Kerst bij Grotto

grotto
Foto: Facebook Grotto

Bij Grotto is het vandaag één groot familiefeest. Je kunt een frisse neus halen in de Oude Warande en kerstsfeer snuiven. Er is ook een sfeervuur en Grotto trakteert op marshmallows om te roosteren. Verder kun je kerstbrood krijgen met een kopje koffie, warme chocomel of glühwein. Kom je met de auto? Dan kun je die parkeren bij Auberge du Bonheur. Vanaf daar is het ongeveer vijfhonderd meter lopen.

Wiewatwaar: dinsdag 26 december van 11.00 – 17.00 bij Grotto.


Meer over Grotto ontdekken?

Grotto restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:00

Oude Warande 3, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kerstborrel bij Doncurado

doncurado
Foto: Facebook Doncurado Tilburg

Zin om er lekker te borrelen met de familie? Dan kun je bij Doncurado terecht. ‘Samenzijn met familie is een belangrijke pijler en aangezien jullie onze tweede familie zijn, willen wij graag kerst vieren met jullie’, schrijft het restaurant. De koks staan daarom ook in de keuken zodat je een hapje kunt eten.

Wiewatwaar: dinsdag 26 december van 14.00 – 21.00 bij Doncurado. Reserveren kan hier.


Meer over Club Jolie ontdekken?

Club Jolie spaanse restaurants

Gesloten12:00 - 00:00

Piushaven 5, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

Kerstritje op de fiets

kerstrit
Foto: Facebook WTC De Doorentrappers

Gisteren iets te veel gegeten? Begin Tweede Kerstdag dan lekker sportief. Je kunt namelijk een rondje fietsen. Uiteraard wel in kertsmanpak. Na afloop krijg je een stuk kerststol en glühwein bij Café Hoegaarden.

Wiewatwaar: dinsdag 26 december van 10.00 – 12.00 uur. Meedoen is gratis.


Meer over Café Hoegaarden ontdekken?

Café Hoegaarden Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Piusplein 2, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Let’s shop!

Heuvelstraat
Foto: indebuurt

Niet tevreden met de cadeaus die onder de kerstboom lagen…? Dan ga je toch gewoon zelf nog even shoppen? Zo’n beetje alle winkels in het centrum van Tilburg zijn vandaag open. Dus ook als je nog een oud & nieuw outfit zoekt: winkelen kan vandaag gewoon! Ook bijna alle supermarkten zijn gewoon geopend. 

Rondje rennen

hardlopen
Foto: ANP

Niks is fijner dan bij goed winterweer – lekker koud, strakblauwe lucht – een lange wandeling te maken. Heb je niet heel veel tijd? Dan raden we een rondje hardlopen aan. We maakten al eens een lijstje met de leukste hardlooproutes in Tilburg. Nog geen route gelopen? Je hebt nu een extra reden om dat wel te doen. Weg met die kilo’s!

Filmpje pakken

euroscoop
Foto: Facebook Euroscoop

Lekker uitbuiken doe je natuurlijk in de bioscoop. Een filmpje pakken kan in Tilburg onder meer bij Euroscoop en Pathé. Je boft: we hebben vast even op het programma gekeken en zagen dat er vandaag een paar leuke films draaien. Wat te denken van Star Wars? En K3 Love Cruise?


Meer over Euroscoop Tilburg ontdekken?

Euroscoop Tilburg bioscopen

Gesloten13:00 - 22:00

Olympiaplein 2, Tilburg

Bekijk meer:bioscopen

Meer over Pathé Tilburg ontdekken?

Pathé Tilburg bioscopen

Pieter Vreedeplein 174, Tilburg

Bekijk meer:bioscopen

Doe een kerstdansje

via GIPHY

Vandaag is dé dag om met de voetjes van de vloer te gaan. Er zijn vanavond heel veel goede feestjes in de stad. De AFTERkerst in Polly Maggoo bijvoorbeeld. Of Gaande in Poppodium 013. Genoeg om uit te kiezen dus. Kerstmuts op en gáán!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.