Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je heerlijk uit eten tijdens kerst in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 17 november 2017

Je kunt natuurlijk weken van tevoren stressen om het kerstmenu en tijdens kerst úren in de keuken staan. Wat je ook kan doen? Heerlijk uit eten gaan met kerst in Tilburg. We maakten een lijstje met restaurants die het jou makkelijk maken tijdens Kerstmis.

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

L’Orangerie

l'orangerie
Foto: Facebook L’Orangerie

Zin om tijdens de lunch al lekker te tafelen? Tijdens eerste kerstdag zet L’Orangerie voor €37,50 per persoon een drie gangen kerst lunch op tafel. Het diner start om 18.30 uur. Je krijgt een vier gangenmenu geserveerd met heerlijke gerechten naar keuze. Uiteraard zijn er ook lekkere wijnen verkrijgbaar. Dit menu kost je €49,50. Op Tweede Kerstdag biedt L’Orangerie weer het viergangenmenu aan voor dezelfde plaats. Ditmaal kun je vrij reserveren.


Meer over L’Orangerie ontdekken?

L’Orangerie restaurants en horeca

Geopend14:00 - 22:00

Heuvel 39, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

EethuisTwintig

eethuis twintig
Foto: Facebook Eethuis Twintig

Het restaurant in de Piushaven speelt op kerstavond voor kerstman, want je krijgt één gang cadeau! Als je een drie gangen menu van €35,- bestelt, krijg je een gang cadeau. Zin in een groter kerstmaal? Je kunt ook vier gangen nemen voor €45,-. Ook dan krijg je een gang cadeau. Tijdens eerste en tweede kerstdag pakt het restaurant helemaal uit. Van 12.30 tot 15.30 mag je voor €32,50 genieten van het kerstbuffet. Wil jij echt een luxe kerstmaal? Tijdens beide kerstdagen serveren ze een vijfgangenmenu voor €55,-.


Meer over EethuisTwintig ontdekken?

EethuisTwintig lunch

Geopend12:00 - 23:30

Piushaven 20B, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Het Wapen van Tilburg

wapen van tilburg
Foto: Facebook Het Wapen van Tilburg

Gezellig eten aan de rand van de binnenstad? Dat kan ook tijdens de kerstdagen bij Het Wapen van Tilburg. Het speciaal samengestelde kerstmenu biedt voor iedereen wat wils. Je kunt een viergangenmenu voor €37,50 per persoon bestellen. Een vijfgangenmenu is ook mogelijk voor €43,50 per persoon.


Meer over Het Wapen van Tilburg ontdekken?

Het Wapen van Tilburg cafés

Geopend11:00 - 00:00

Spoorlaan 362, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Rodeo

rodeo
Foto: Facebook Rodeo

Tijdens de Kerst genieten van een heerlijk malse biefstuk? Rodeo op de Heuvel opent zijn deuren! Je kunt lekker uitpakken met koude, warme voorgerechten, soepen, taco’s of het houden bij een hoofdgerecht. Superfijn, want zo kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Zo staat er op het kerstmenu spareribs voor €15,95. Veel honger? Je kunt ook een tenderloin steak van 500 gram voor €39,95 bestellen.


Meer over Rodeo Tilburg ontdekken?

Rodeo Tilburg restaurants en horeca

Geopend17:00 - 22:30

Heuvelring 120, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Auberge du Bonheur

auberge du bonheur
Foto: Facebook Restaurant Auberge du Bonheur

Wil je stijlvol uit eten gaan tijdens kerst? Auberge Bonheur biedt op kerstavond vanaf 19.00 uur een viergangenmenu aan voor €62,50 per persoon. Tijdens eerste en tweede Kerstdag kun je er voor dat bedrag ook lekker lunchen in vier gangen. Wil jij jezelf echt verwennen? Een zesgangenmenu tijdens 25 en 26 december wordt vanaf 18.30 uur geserveerd. Dat kost je €92,50 per persoon, maar kinderen van 4 tot 12 jaar krijgen vijftig procent korting. Eet een kind van 0 tot 3 jaar mee? Dan mogen ze gratis aan tafel aansluiten.


Meer over Auberge du Bonheur ontdekken?

Auberge du Bonheur restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Bredaseweg 441, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Anvers

Anvers aan de Oude Markt in Tilburg
Foto: Facebook Anvers

Ook Anvers op de Oude Markt opent de deuren tijdens de kerstdagen. Je kunt smullen van een driegangenmenu naar keuze voor €36,- per persoon. Weet je nu al dat je tussendoor een soepje wil eten? Reserveer dan het viergangenmenu van €38,50. Voor kinderen tot en met 14 jaar is er een apart menu samengesteld. Hier rekenen de ouders maar €18,50 voor af. Heb je kleine kinderen die geen grote eters zijn? Daar heeft Anvers ook aan gedacht! Tijdens de feestdagen bieden ze ook een kindermenu aan voor €6,50 per kind tot 10 jaar.


Meer over Anvers ontdekken?

Anvers cafés

Geopend10:00 - 01:00

Oude Markt 8, Tilburg

Bekijk meer:cafés

De Beren

De Beren
Foto: Facebook De Beren

Lekker een filmpje pakken tijdens de kerstdagen? Plak er nog een kerstmaal achteraan. Bij De Beren in Euroscoop kun je op Eerste en Tweede Kerstdag namelijk smullen van een vijfgangenmenu voor €26,50 per persoon. Heb je trek in het hertenbiefstuk en de wildstoof? Dan betaal je 5 euro extra.


Meer over De Beren ontdekken?

De Beren lunch

Geopend12:00 - 23:00

Olympiaplein 1, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Hofstede de Blaak

Restaurant Hofsede de Blaak in Tilburg

Met Kerstmis serveert Hofstede de Blaak onder andere een dessert met Tony Chocolonely zeezout-karamelmousse. Klinkt goed, toch? Je dineert hier tijdens de eerste en tweede kerstdag met een vijfgangenmenu voor €57,50 per persoon of een zesgangenmenu voor 67,50 per persoon.


Meer over Hofstede de Blaak ontdekken?

Hofstede de Blaak restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Dussenpad 1-3, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Karakter

Karakter
Foto: Karakter

Als je het Karakter vraagt is kerst de leukste tijd van het jaar. De chef-kok slooft zich in de keuken om een mooi kerstmenu op tafel te zetten. Tijdens eerste en tweede kerstdag kun je smullen van het heerlijke vijfgangenmenu + amuse voor €59,95.


Meer over Karakter ontdekken?

Karakter restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Beukenstraat 40, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Burgerij

De Burgerij Tilburg
Foto: De Burgerij

Yes, voor het eerst in het bestaan van De Burgerij is het restaurant open met kerst! We kunnen smullen van drie varianten: het Menu Burgerij voor €45,- per persoon, het Menu Buitengewoon voor €65,- per persoon of het Menu Extravagant voor €85,- per persoon.


Meer over De Burgerij ontdekken?

De Burgerij restaurants en horeca

Geopend11:30 - 00:00

Noordstraat 87, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Taste!

Taste! Tilburg
Foto: Facebook Taste!

Zin in een kerstmenu met wild? Dan zit je bij Taste wel goed. Van 25 tot 30 december kun je genieten van het kerstmenu. Voor vijf gangen betaal je €59,50 per persoon, zes gangen kosten €67,50 per persoon en voor zeven gangen reken je per persoon €75,- af.


Meer over Taste! ontdekken?

Taste! restaurants en horeca

Geopend17:30 - 22:00

Heuvel 37, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.