Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezellig! De kerstverlichting hangt weer in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 10 november 2017

Santa Claus is coming to town! Wie naar boven kijkt, kan de kerstverlichting in de Tilburgse binnenstad niet missen. Wat een gezellig gezicht!

Lampjes in de bomen, gespannen over de straten en gewikkeld om straatlampen maken de stad knus. De kerstverlichting brandt sinds donderdagavond 9 november in de binnenstad. Van al dat moois krijgen we bijna zin om zelf de kerstboom klaar te zetten. Misschien toch iets te vroeg nu Sinterklaas nog niet eens in het land is…

25 euro per versiering

Ben je toevallig in Rotterdam, Amsterdam, Dordrecht, Venray of Breda en denk je: hé, die verlichting komt mij bekend voor? Dat kan kloppen! De kerstverlichting van Tilburg en deze andere steden wordt namelijk verzorgd door het bedrijf Light2000. Ze vermelden op hun website dat één versiering een startprijs heeft van €25,-. Wie telt even hoeveel er door heel Tilburg hangen? Al sluiten we niet uit dat de gemeente korting krijgt.

Geen kapotte lampjes

Toch fijn dat het nu goed geregeld is, want enkele jaren geleden hadden we toch te maken met kapotte lampjes. Best vervelend, want een defect lampje kan ervoor zorgen dat een hele straat zonder kerstverlichting komt te zitten. Gelukkig gaat sinds drie jaar redelijk goed met de kerstverlichting.

adv.