Gespot: de sfeerverlichting in Tilburg!

Door Rowie van der Vliet 5 november 2018

Santa Clause is coming to town! Oké, we zijn iets te enthousiast, want Sinterklaas is nog niet in het land. Maar genieten in Tilburg weer wél van gezellige lampjes. Bouwvakkers zijn druk bezig om de sfeerverlichting op te hangen.

De verlichte kerstballen en andere versieringen zijn nog maar het begin van de winterse touch in Tilburg. Geloof ons maar, er komt nog veel meer aan. Zo zien we na 5 december gigantische kerstbomen van zes meter, vinden we levensgrote kerstballen op de pleinen in het centrum, horen we de leukste kerstliedjes in de hele binnenstad en zijn er allemaal leuke activiteiten, waaronder een kerstspecial van Tilburg Zingt. Ook de Heuvelkerk krijgt een prachtige versiering: een unieke lichtshow.

#winteriscoming

Dat is nog niet alles. Ook rijden er cadeaufietstaxi’s rond (zo hoef je niet met die hele berg aankopen door de stad te slenteren), komt er een Foute Kersttruidag én zijn er Ghost Tours in kerstthema. Bovendien is er ook een kersteditie van de Dwalerij waar je originele cadeautjes voor onder de kerstboom koopt.

Sfeerverlichting
Foto: indebuurt Tilburg

Met het warme weer is het moeilijk te geloven dat november is aangebroken. Op dinsdag 6 november geven ze zelfs zo’n twintig graden af.

Lees ook:

Dwaalgebied

Gekker moet ’t niet worden: het wordt weer warm buiten

Hoewel het in het weekend af en toe behoorlijk fris was met zelfs nachtvorst, komt er een prachtige,...
chocolate company café

Deze zaken openen allemaal nog in 2018 in Tilburg

Ook al nadert het einde van het jaar, stilzitten doen we zéker niet in Tilburg. Er zijn nog een hele...

adv.