Dit staat er op het kerstmenu bij The Talk

Aangeboden door The Talk 9 november 2018

Geen zin om met kerst zelf in de keuken te staan? Dan hebben we een gouden tip voor je: ga uit eten bij The Talk. We hebben het kerstmenu even bekeken en wat zie dat er top uit, zeg! 

Kerstmenu The Talk

De koks van The Talk serveren tijdens kerst een heerlijk menu waar we nu al ontzettend honger van krijgen. Zo kun je kiezen voor een steak tartaar of tartaar van zalm & tonijn (voorgerecht), venkelsoep of bospaddentruffelsoep (tussengerecht), hertengoulash & hertenbiefstuk of red snapper filet (hoofdgerecht) en bastogne parfait of busvruchtenbavarois (desert).

(tekst loopt door onder foto)

Het kerstmenu (2018) van The Talk.

Menu geldt op eerste kerstdag

Het kerstmenu wordt alleen op eerste kerstdag geserveerd. Je kunt dan om 16.30 uur of 20.00 uur aanschuiven. Ga je toch liever voor à la carte? Geen probleem: je kunt op eerste kerstdag ook gebruikmaken van de uitgebreide kaart van The Talk. Op kerstavond en tweede kerstdag is het café-restaurant ook geopend, maar dan serveren ze alleen à la carte-gerechten.

Of ga voor de wildgerechten

Overigens kun je naast de à la carte-gerechten ook kiezen voor twee prachtige wildgerechten. Op de tijdelijke kaart (die de komende twee maanden geldt) staat een malse eendenborstfilet, overgoten met huisgemaakte krieksaus en geserveerd met puree (€19,50) en een klassiek winters stoofpotje hertengoulash, geserveerd met puree (€17,50).

Kerst bij The Talk

Het kerstmenu wordt dus op eerste kerstdag geserveerd (om 16.30 en 20.00 uur) en kost € 35,-. À la carte-gerechten eet je al vanaf €12,-. Wil je reserveren bij The Talk? Stuur dan even een mailtje of geef je reservering telefonisch door.

Lees ook:

The Talk

Joost werkt bij het leukste restaurant in het centrum: ‘Het gaat hier echt om de beleving’

Ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende droomjob? Stop dan met zoeken: wij hebben namelijk een fa...

The Talk restaurants en horeca

nu open09:00 - 00:00

Heuvel 20, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca