Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De beste kerstman van de wereld komt uit… Tilburg (met jouw hulp)

Door Rowie van der Vliet 18 april 2019

Goed, de paashaas is het land nog niet uit en Sinterklaas verblijft nog lekker in Spanje. Maar we kunnen het echt niet laten om nu iets over kerst te schrijven. We zijn er namelijk van overtuigd dat de leukste kerstman ter wereld uit Tilburg komt. En jij kunt op hem stemmen.

Tilburger Erik Timmermans is in de running om verkozen te worden tot allerbeste kerstman van de wereld. Hij neemt het op tegen hulp-kerstmannen die van heel de wereld komen. In de top 5 staan nu vooral Amerikanen. Hoe gaaf zou het zijn om als Tilburger door te dringen tot nummer 1?! Wat tof om dan te kunnen zeggen dat de beste kerstman ter wereld niet uit de Noordpool, maar Tilburg komt.

Beste kerstman ter wereld

De Tilburgse kerstman kan nog wel wat stemmen gebruiken om minimaal tot de top 5 door te dringen. Stemmen doe je op deze Facebookpagina door in de reacties nummer 15 achter te laten. Erik doet mee aan een internationale wedstrijd van een bedrijf dat kerstmannenpruiken en -baarden maakt. Als-ie wint, kan hij niet alleen zeggen dat hij de mooiste kerstman van 2018 is, maar krijgt hij ook een coupon van hetzelfde bedrijf.

Snel stemmen

Je kunt je stem uitbrengen tot 20 april 2019. Go, go, go. Ho, ho, ho. Waar wacht je nog op? Kun je daarna weer over naar de orde van de dag: paaseieren eten.

Lees ook:

Binnenkijken Erik Anne

Binnenkijken bij Erik en Anne: ‘Wat doen jullie in die wijk, vragen vrienden altijd’

Van de buitenkant ziet het rijtjeshuis in de Reeshof van Erik en Anne Timmermans er niet echt anders...
Ghost Tours Tilburg

Wij luisterden naar doodenge verhalen tijdens de Ghost Tours Tilburg ?

Marietje Kessels, wie kent haar niet? Tijdens de Ghost Tours Tilburg komen we erachter dat de stad n...
De Burgerij

Pasen 2019: dit is er te doen in Tilburg

Waarom we dol zijn op Pasen? Omdat we ongegeneerd paaseieren naar binnen kunnen werken, we lekker la...

adv.