Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 redenen waarom kerst in Tilburg het allerleukst is

Door Rowie van der Vliet 25 december 2017

Er zijn mensen die denken dat ze helemaal naar Londen moeten voor een mooie kerst. Nergens voor nodig! In ons eigen Tilburg is kerst het allerleukst. En wel hierom:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Je waant je in een kerstfilm zodra je een voet buiten de deur zet

Pieter Vreedestraat
Foto: Freddie de Roeck

Zeg nou zelf, de schattige straatjes en pleintjes met overal kerstverlichting doen meteen denken aan de beste kerstfilms aller tijden. A Christmas Carol, Home Alone en Elf zijn er niks bij!

Hans Klok als kerstengel

kerststal
Foto: Freddie de Roeck

In welke andere stad hebben ze nou een BN’er als kerstengel? 😉 De kerststal die al jaren op de Heuvel staat veroorzaakte dit jaar ophef bij sommige Tilburgers, omdat de engel iets weg heeft van Hans Klok. Zoiets kan toch alleen in Tilburg? Stiekem konden wij er wel om lachen.

De gaafste kerstbomen van het land

Kerstbomen
Foto: Instagram

Witte bomen, sjaals en mutsen in de kerstboom, mini boompjes bij de kerststal: wat zijn we lekker creatief in Tilburg! Echt hoor, we hebben de meest bijzondere kerstbomen van het land.

Je ruikt de open haarden als je over straat loopt

straatnaam
Foto: Freddie de Roeck

Om de een of andere reden roept dat een heerlijk kerstgevoel op, vooral tijdens het traditionele rondje wandelen op eerste of tweede kerstdag.

Je hoeft je niet te vervelen want er zijn vette kerstfeestjes

Via GIPHY

Natuurlijk is er ook genoeg te doen tijdens kerst in Tilburg. Deze toffe feestjes zijn precies wat je nodig hebt na alle familieverplichtingen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.