Team indebuurt Tilburg

De redactie van indebuurt Tilburg zit in het pand van De Persgroep in Tilburg, gezellig bij de redactie van het Brabants Dagblad. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Tilburg te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Tilburg

indebuurt Tilburg
Lange Nieuwstraat 172
5041 DJ

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Tilburg

Rowie van der Vliet

Community Manager

Rowie van der Vliet, commercieel redacteur van indebuurt Tilburg

Rowie woont boven de Westermarkt. Grote kans dat je haar ziet als ze geniet van de koffie bij Mugs & Muffins, op zoek is naar een goed boek bij Gianotten Mutsaers of alle cupcakes in de stad aan de zoveelste test onderwerpt.

E: [email protected]

Thijs Dingemans

Commercieel Redacteur

Community Manager Thijs Dingemans van indebuurt

Thijs woont bijná in de binnenstad van Tilburg, in een lekker appartementje dicht bij de Appie XL. Zie je hem daar niet, dan vind je hem wel op de Korte Heuvel, op het Piusplein of op de Heuvel. Overal in de stad dus!

E: [email protected]

 

Gastredacteuren

Jochem Messbauer

Goeiemorgen Tilburg

jochem messbauer

Jochem Messbauer is onze allereerste gastredacteur die ervoor zorgt dat we de dag elke ochtend beginnen met een mooie foto. Iedere ochtend zwerft Jochem op weg naar zijn werk door de straten van Tilburg om plaatjes te schieten.

Jochem is 41 jaar, geboren Bredanaar maar heeft zijn hart verpand aan Tilburg. Hij heeft de eer vader te mogen zijn van een geweldige dochter die Bo heet, en is meer dan gelukkig getrouwd met de vrouw van zijn dromen, Suus. Hij heeft 7400 kilometer moeten reizen om haar te ontmoeten terwijl ze hemelsbreed maar dertig kilometer verderop woonde…

Lees hier meer over Jochem.

Nathalie Bettonviel

Binnenkijken bij

nathalie

Nathalie is nieuwsgierig, nuchter en helemaal haarzelf. 28 jaar geleden werd ze geboren in Eindhoven, maar op haar zevende verhuisde ze naar Tilburg. Daarna is ze even weggeweest om in Utrecht te studeren. Ze woonde daar op kamers, maar sinds drie jaar is ze weer terug in het vertrouwde Tilburg. En ja: ondertussen voelt ze zich een echte Tilbo!

Nathalie studeerde Taal en Cultuur, maar werkt nu in de zorg. Ze heeft ambities om meer met haar studie te doen en versterkt daarom het team van indebuurt Tilburg. De Tilburgse zorgt voor de rubriek ‘Binnenkijken bij’. Daarvoor struint ze door de stad en bezoekt ze Jan en alleman om even binnen te spieken en te luisteren naar unieke verhalen. Die deelt ze uiteraard met jullie.

Lees hier meer over Nathalie.

Elle Bouman

Bekende onbekende Tilburger

 

Elle Bouman
Foto: Elle Bouman

Elle Bouman studeert journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor Journalstiek in Tilburg. Bij indebuurt Tilburg proeft ze alvast van het werk als redacteur. Elke week interviewt ze stadsgenoten over hun favoriete plekken. Zelf heeft ze ook haar toppers. “Het feit dat ik na afloop van een concert in 013 rollend naar huis kan, bevalt mij ontzettend goed!”

Lees hier meer over Elle.