Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Tilburg

De redactie van indebuurt Tilburg zit op het kantoor van DPG Media in Tilburg. Die uitgeverij ken je misschien wel van het Brabants Dagblad. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Tilburg te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Tilburg

indebuurt Tilburg
Lange Nieuwstraat 158
5041 DJ Tilburg

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wil laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Tilburg

Rowie van der Vliet

Community Manager

Rowie woont boven de Westermarkt. Grote kans dat je haar ziet als ze geniet van een lunch bij Lunchcafé Nieuwland, op zoek is naar een goed boek bij Gianotten Mutsaers of alle tosti’s in de stad aan de zoveelste test onderwerpt.

E: [email protected] T: 0613365656

Noah Godefroy

Commercieel Redacteur

Noah Godefroy

Noah zag in 1993 het levenslicht in de schôônste stad van ’t laand. Na 14 maanden aan de andere kant van de wereld te hebben gewoond, is hij weer terug waar het allemaal begon.

E: [email protected]

Gastredacteuren

Zsa Zsa Faes

Gastredacteur

Zsa Zsa Faes

Zsa Zsa Faes is gek op dieren. En de leukste huisdieren? Die wonen natuurlijk in Tilburg! Daarom bezoekt de fotografe de leukste huisdieren van de stad voor haar rubriek Huisdier van de Week.

Git van den Boer

Gastfotograaf

Git van den Boer houdt van fotograferen. Ze is regelmatig te vinden bij Theater de Boemel of evenementen in de stad. Voor ons weet ze als geen ander de sfeer van evenementen vast te leggen.

Asmaa Lhajoui

Gastfotograaf

Asmaa

Asmaa Lhajoui is 27 jaar oud. Ze wil graag meer van Tilburg verkennen en gaat daarom met de camera op pad. Fotograferen is echt haar grootste hobby ooit.

Celine Haring

Gastredacteur

Celine studeert aan de Fontys Hogeschool van Journalistiek. Ze voelt zich al helemaal thuis in Tilburg. Elke week selecteert ze voor jullie de leukste/tofste/bijzonderste weekendtips.