Het team

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Tilburg

indebuurt Tilburg Lange Nieuwstraat 172 5041 DJ Tilburg

Navigeer naar

Redactie indebuurt Tilburg

Rowie van der Vliet

Community Manager

Ik ben Rowie en woon in de schôônste stad van 't laand, Tilburg. Ik ben gek op alle eettentjes, koffiecafés, mooie parken en de leuke mensen. Tilburg is een plek waar zelfs na jaren wonen nog veel te ontdekken valt. Genieten!

Justin Stolwijk

Commercieel redacteur

Na jaren aan het roer te hebben gestaan van lokale huis-aan-huiskranten, mag ik me als commercieel redacteur bij indebuurt Tilburg volledig richten op de leukste kanten: de laatste ontwikkelingen in de stad volgen, praten met bijzondere Tilburgers, contact onderhouden met toffe ondernemers en hen helpen hun zaak zo mooi mogelijk onder de aandacht te brengen. Lijkt het je leuk om eens te sparren over een goed verhaal op indebuurt Tilburg? Stuur me een mailtje via [email protected] of geef me een belletje/appje!

Buurtbijdragers

Zsa Zsa Faes

Zsa Zsa Faes

Buurtbijdrager

Hallo, ik ben Zsa Zsa, buurtbijdrager bij indebuurt Tilburg! Ik ben gek op dieren! Als dierenfotografe kan ik geen genoeg van ze krijgen! Klein, groot? Het maakt niet uit! Het liefst fotografeer ik ze allemaal! Zelf heb ik 3 katten en 1 hond (die ik deeltijds deel met mijn moeder)

Git van den Boer

Buurtbijdrager

Hoi, ik ben Git, docent in de Zorg. Mijn grootste passie is straatfotografie. Een foto is voor mij echt geslaagd als je kunt zien dat mensen aan het genieten zijn! Je kunt mij dus tegenkomen bij alle evenementen in Tilburg, om de sfeer vast te leggen!

Pamela en Tim

Buurtbijdrager