Team indebuurt Tilburg

De redactie van indebuurt Tilburg zit in het pand van De Persgroep in Tilburg, gezellig bij de redactie van het Brabants Dagblad. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Tilburg te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Tilburg

indebuurt Tilburg
Lange Nieuwstraat 172
5041 DJ

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Tilburg

Rowie van der Vliet

Community Manager

Rowie van der Vliet, commercieel redacteur van indebuurt Tilburg

Rowie woont boven de Westermarkt. Grote kans dat je haar ziet als ze geniet van een lunch bij Lunchcafé Nieuwland, op zoek is naar een goed boek bij Gianotten Mutsaers of alle tosti’s in de stad aan de zoveelste test onderwerpt.

E: [email protected]

Thijs Dingemans

Commercieel Redacteur

thijs dingemans

Thijs woont heerlijk in de Piushaven. Zie je hem daar niet, dan vind je hem wel op de Korte Heuvel, op het Piusplein of op de Heuvel. Overal in de stad dus!

E: [email protected]

Gastredacteuren

Emma Koevoets

Gastredacteur Mysteries

Emma Koevoets

Emma Koevoets is 22 jaar en studeert aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Ze woont al heel haar leven in Tilburg en een groot deel van haar familie komt hier ook vandaan. Haar liefde voor de stad steekt ze niet onder stoelen en banken. Ze vindt het keigezellig om voor indebuurt Tilburg met inwoners in gesprek te gaan over de aanraders in de stad. En om alle mysteries van Tilburg te ontrafelen.