Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

ZOWIEZO

Vandaag 10:00 - 17:30 uur Geopend Alle openingstijden

ZOWIEZO

Daniël Jos Jittastraat 16 5042 MX Tilburg

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over ZOWIEZO

Kledingzaak ZOWIEZO bestaat alweer sinds 2008 en dat het echt een succes is, is mede te danken aan het gemotiveerde en enthousiaste team dat begrijpt waar het bij vrouwen écht om gaat. Aandacht voor wie we zijn, respecteren hoe we ons voelen, wat we willen uitstralen en onze kwaliteiten benadrukken, dat is waarvoor het team zich de volle 100% inzet en wat ZOWIEZO zo ontzettend uniek maakt!

Elke week wat nieuws

Binnen de deuren van deze sfeervolle winkel wisselen merken als o.a. Kooi, Tramontana, Aventures des Toilles, Cream, Elsewhere en In-Two elkaar af en vult eigenaresse Birgit Lupker de bestaande collectie wekelijks aan met nieuwe betaalbare kleding en met mode die met aandacht voor mens en milieu geproduceerd zijn. Hierdoor valt er elke week weer wat nieuws te ontdekken in onze collectie!

Grote leestafel

De uitgebreide collectie van ZOWIEZO is afgestemd op vrouwen in de leeftijd van 25 tot 90 jaar maar natuurlijk staan de deuren open en is iedereen welkom om onder het genot van een kopje koffie aan de grote leestafel de sfeer te komen proeven! In een korte tijd heeft ZOWIEZO een duidelijke identiteit gecreëerd en grote bekendheid verkregen door de gevarieerde collectie aan jurken en de vele mode accessoires zoals tassen, sjaals, sieraden die uiteraard op de collectie zijn afgestemd.

Meest recent over ZOWIEZO

eindeloos

13 x kledingwinkels die je alleen in Tilburg vindt

Eerlijk is eerlijk, we kopen ook weleens wat bij winkels die je in elke stad vindt. Maar echt leuk shoppen doe je bij shops van kleine ondernemers. Wat zijn we…

Ontdek meer

Kledingwinkels Kledingwinkels