Uitvaartverzorging Arie Vrijhof

uitvaartverzorging arie vrijhof
Dochter Wenda en vader Arie van Uitvaartverzorging Arie Vrijhof. Foto: indebuurt Tilburg

Uitvaartverzorging Arie Vrijhof

Mingersbergstraat 48, 5045 EN Tilburg

Navigeer naar

Over Uitvaartverzorging Arie Vrijhof

Arie Vrijhof begon zijn uitvaartonderneming in 2005. Hij werkte daarvoor jaren als uitvaartverzorger bij een grote landelijke organisatie.

Persoonlijke dienstverlening

Bij Uitvaartverzorging Arie Vrijhof ligt het accent op persoonlijke dienstverlening. Deze persoonlijke benadering draagt bij aan een respectvolle uitvoering van de uitvaart waarbij nabestaanden zich zeer betrokken voelen. De persoonlijke inbreng van de nabestaanden draagt vaak in belangrijke mate bij aan de rouwverwerking. De ervaring leert dat de meeste families het ook zeer op prijs stellen als zij geadviseerd en begeleid worden door één persoon die betrokken blijft vanaf het moment van het melden van overlijden tot en met de dag van de uitvaartplechtigheid.

Betaalbare kwaliteit

Als geen ander is Arie Vrijhof op de hoogte van de prijsontwikkeling in het uitvaartwezen en hij weet ook welke tarieven in en rondom Tilburg gehanteerd worden. Het uitgangspunt van uitvaartverzorging Arie Vrijhof is om een kwalitatief goede uitvaart te verzorgen, conform de wensen van de nabestaanden, tegen een betaalbaar tarief. De combinatie van vakkennis en jarenlange ervaring staat borg voor de kwalitatief hoge dienstverlening die hij nastreeft.

Nazorg

Ook ná de uitvaart gaat de zorg bij Uitvaartverzorging Arie Vrijhof verder met een speciaal informatieboekje voor de nabestaanden.

Service

Elke dag controle van de overledenen en contact met de contactpersoon valt onder de service van Uitvaartverzorging Arie Vrijhof. Ook het verzorgen van polissen is erbij inbegrepen.

Artikelen over Uitvaartverzorging Arie Vrijhof

Ga naar “Wist je dit al? Dit zijn de voordelen van een natuurbegraafplaats”

Wist je dit al? Dit zijn de voordelen van een natuurbegraafplaats

Aangeboden door Uitvaartverzorging Arie Vrijhof

natuurbegraafplaats
Ga naar “Zo vader, zo dochter: Arie en Wenda doen samen iets heel bijzonders”

Zo vader, zo dochter: Arie en Wenda doen samen iets heel bijzonders

Aangeboden door Uitvaartverzorging Arie Vrijhof

uitvaartverzorging arie vrijhof

Uitvaartverzorging Arie Vrijhof

Mingersbergstraat 48, 5045 EN Tilburg

Navigeer naar

Bekijk meer