Transparant Makelaars

Vandaag 08:30 - 17:00 uur Nu open Alle openingstijden

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231 5037 GC Tilburg

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Transparant Makelaars

Transparant Makelaars is een makelaar die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit is ook terug te zien in de onafhankelijke scores op Funda.nl, de grootste woningsite van Nederland. Transparant Makelaars wordt beoordeeld op deskundigheid, lokale marktkennis,
prijs/kwaliteit en service & begeleiding. Op dit moment hebben ze een gemiddelde van 9.7, uiteraard streeft het team naar een 10!

Persoonlijke aandacht

Transparant Makelaars stelt voor jou een persoonlijk marketingplan op, waarin de beste strategie voor je woning wordt bepaald. De presentatie van jouw huis wordt als zeer belangrijk ervaren. Transparant Makelaars werkt daarom samen met een professioneel stylingsbureau, een professionele fotograaf en een professioneel tekenbureau voor plattegronden. Op die manier gaan ze transparant te werk.

Geen extra kosten

Een groot voordeel: er worden geen opstartkosten gerekend, alle kosten zijn inclusief btw en achteraf worden geen extra kosten gerekend. Je weet dus waar je aan toe bent door de transparante werkwijze!

Van alle markten thuis

Transparant Makelaars stelt jou, in samenwerking met erkende hypotheekadviseurs, in staat om een optimale hypotheek te kiezen. Bij de adviseurs heb je de keuze uit hypotheken van ruim vijf aanbieders; dus gegarandeerd de beste voorwaarden en de laagste rentes in de markt! Ook kun je bij Transparant Makelaars terecht voor taxaties, het aankopen en (ver)huur van woningen en bedrijfspanden.

Meest recent over Transparant Makelaars

Op zoek naar een droomhuis? Deze Tilburgse huizen staan nu te koop

Op zoek naar een droomhuis? Deze Tilburgse huizen ...

Ben jij al een tijdje op zoek naar het perfecte huis? Je moet er tegenwoordig snel bij zijn. Daarom maakten wij een lijstje van de huizen die in de verkoop…