Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Totaal Vitaal

Ons doel is jouw succes!

Vandaag 08:00 - 13:00 uur Geopend Alle openingstijden

Totaal Vitaal

Noordhoekring 328 5038 GH Tilburg
Maak afspraakNaar website

Openingstijden

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 19:00
Zaterdag
08:00 - 13:00
Zondag
09:00 - 12:00

Staat bekend om

  • Betrokkenheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Doelgericht

Over Totaal Vitaal

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal dé sportschool voor jou!

Bij Totaal Vitaal kun je terecht wanneer je op een verantwoorde manier aan jouw gezondheid wil werken. Met het unieke trainingssysteem zorgt het team ervoor dat je veilig en efficiënt traint. Bovendien wordt een voedingsprogramma op maat gemaakt waardoor je slanker en strakker wordt en de uitstekende fysiotherapeuten kunnen jou van je lichamelijke klachten afhelpen of klachten voorkomen.

Fitness (Milon)

De miloncirkel is een uniek trainingssysteem in Tilburg. Milon staat voor snel, veiliger, efficiënt en resultaatgericht trainen. twee keer per week 35 minuten trainen is voldoende voor maximaal resultaat

Voeding (BenFit)

BenFit is een programma voor voedingsadvies op maat. Van A tot Z word jij door een persoonlijke coach begeleid naar jouw ideale streefgewicht en/of figuur. Balans is hierin het sleutelwoord; balans tussen bewegen, voeding en ontspanning. Het programma kan geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Fysiotherapie

In de fysiotherapiepraktijk van Totaal Vitaal sta jij als klant centraal. Iedere klant is uniek, en iedere klacht dus ook. Dit betekent dat iedereen behandeld wordt volgens een op maat opgesteld behandelplan. Het team heeft als doel om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken in een zo’n kort mogelijk aantal behandelingen, om voor jou onnodige behandelingen en kosten te voorkomen. Totaal Vitaal heeft contracten met alle zorgverzekeraars en verschillende disciplines zoals reguliere fysiotherapie, medical fitness, dry-needling, medical taping en personal training.

Meest recent over Totaal Vitaal

Plan-t

Plan-t is klaar en dit bedrijf opent er een nieuwe vestiging

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zo ver: Plan-t is opgeleverd. Het gigantische kantoorgebouw tussen het station en LocHal is klaar, en lifestyleclub Totaal Vitaal heeft er een…