Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

The Fat Greek

Vandaag 11:00 - 00:00 uur Geopend Alle openingstijden

The Fat Greek

Oude Markt 14 5038 TJ Tilburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 00:00
Woensdag
11:00 - 00:00
Donderdag
11:00 - 00:00
Vrijdag
11:00 - 00:00
Zaterdag
11:00 - 00:00
Zondag
11:00 - 00:00

Over The Fat Greek

De eigenaren van loungeplek De Living (achterin Anvers) hebben een nieuwe zaak: T.F.G oftewel The Fat Greek. Het zomerse eetcafé gebruikt veel retro-invloeden, maar doet daarom juist heel hip aan. Op de kaart vind je laagdrempelige versies van Griekse gerechten en over de top milkshakes. Niet zo gek, want languit heet de horecaplek The Fat Greek.

American diner en Grieks restaurant

De horecazaak op de Oude Markt voelt meer aan als een American diner dan een Grieks restaurant. De menukaart laat zien dat het eigenlijk een perfecte mix van deze twee werelden is. Je geniet er van cocktails en milkshakes die over de top zijn, maar bestelt ook een vernieuwde versie van souvlaki of gryos. Lekker!

Milkshakes

Af en toe is het nodig om jezelf te verwennen en dat kan iets te goed bij T.F.G. De echte zoetekauwen komen hier goed aan hun trekken met de milkshakes. Het is een feestje in een beker! Verrassing: gelukkig hebben we daarna niet eens zo heel veel last van een gigantische sugarrush. De chocoladesaus bij de R. Kelly (een vanille milkshake met chocoladesaus en kinderbueno) is net een sundae.

Gyros in een mandje

De gyros en kipsouvlaki met friet wordt op een bijzondere manier geserveerd: in een mandje! Aangezien er ook nog een soort pitawrap omheen zit, is het wel wat lastig eten. Onze techniek: eerst wat frietjes dopen in de Griekse yoghurt met kruiden en die er zo vanaf eten.

Meest recent over The Fat Greek

smeer 'm

Horeca dicht: deze restaurants bezorgen weer tijdens de lockdown

Alle horeca in Tilburg gaat minimaal vier weken dicht. Gelukkig zijn er plekken in de stad die toch openblijven voor bezorgen en afhalen. We zetten restaurants in Tilburg die bezorgen…