Stichting Tilburgse Linten

Besterdring
Foto: indebuurt

Stichting Tilburgse Linten

Navigeer naar

Staat bekend om

Over Stichting Tilburgse Linten

De Stichting Tilburgse Linten is een samenwerkingsverband tussen alle ondernemers gevestigd aan het Korvellint (Korvelseweg, Korvelplein, Sint Annaplein, Lieve Vrouweplein, Zomerstraat en Laarstraat) en die aan het Besterdlint (Besterdring, Besterdplein, Molenbochtstraat, NS-plein). De Stichting voert het meerjarenplan 2018-2022 uit. Dit meerjarenplan is tot stand gekomen onder regie van de ondernemersverenigingen Korvel en Besterd.

De mooiste speciaalzaken van Tilburg

Winkellint Korvel is dé plek waar alle culturen samensmelten tot een prachtige multiculti mix. En het mooiste van alles: echt iedereen is hier welkom. De saamhorigheid spat er hier vanaf. De lekkerste en meest bijzondere ingrediënten vanuit de hele wereld zijn hier te vinden. Werelds eten op een plek waar de klant echt centraal staat. Maar je kunt er ook terecht voor zeldzaam vakmanschap uit alle windstreken.

Winkellint Besterd is een veelzijdig winkelgebied en ook nog eens goed bereikbaar. Besterd heeft fantastische speciaalzaken met ondernemers met een hart voor de zaak. Hier krijgt u volop aandacht, en het allerbeste advies. De lokale experts van Tilburg waarbij de klant nog altijd koning is. Vakmanschap, meesterschap en aandachtschap.

Bij beide winkellinten zijn echt alle specialisten te vinden. Sleutelmakers, opticiens, drogisterijen, bakkers, visspeciaalzaken, kledingwinkels, vintage juweliers en ga zo maar door. Bij Winkellinten Korvel-Besterd kunt u voor werkelijk alles terecht. Hier staat aandacht voor de klant en kwaliteit altijd op nummer één.

Openingstijden
De meeste winkels zijn volgens de gangbare winkeltijden geopend. Als de openingstijden aangepast zijn, in verband met de omstandigheden, staat dat op de website van Winkellinten Korvel-Besterd.

Staat bekend om

Stichting Tilburgse Linten

Navigeer naar

Bekijk meer