Sooss

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Sooss

Willem II-passage 40 5041 SB Tilburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
15:00 - 21:00
Woensdag
15:00 - 21:00
Donderdag
15:00 - 21:00
Vrijdag
15:00 - 21:00
Zaterdag
12:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Sooss

In deze steeds sneller wordende maatschappij hebben we nooit tijd, wordt er van alles van ons verwacht en worstelen we met onze gezondheid en alledaagse dingen. Er lijkt een norm te zijn over hoe we er uit zouden moeten zien, hoe we ons zouden moeten voelen en wat we dienen te bezitten. We gaan voor die allernieuwste mobiele telefoon, een killerbody en uiteraard heb je een passie. Om maar te zwijgen wat we moeten presteren voor de baas. Toch?

Stress

In een wereld vol met mogelijkheden, worden we geconfronteerd met onze tekortkomingen. Het levert bij de meesten alleen maar heel veel stress op. De stress die in eerste instantie noodzakelijk is voor het leven, maar die nu vernauwt en ons beperkt in onze vrijheid. Stress als tegenhanger van vitaliteit.

Sooss

Daarom is er Sooss. Dé plek in de Spoorzone 013 waarin alles samenkomt voor een vitaler leven. Gewoon in hun sociaal café voor een maaltijdje onderweg of een plek waar je rust kunt ervaren met een kopje koffie of thee. Maar zeker ook voor massages, beweging, meditatie, culturele events en workshops tot gecombineerde leefstijl interventies en life-coaching onder begeleiding van een arts.

Sooss staat voor verbinding, tijd, vrijheid, emoties en ontplooiing.

Meest recent over Sooss

sarban bijzondere zaken

7 x de meest bijzondere zaken van Tilburg!

Wat hebben we in Tilburg toch een hoop speciale zaken! Zin in een tourtje Tilburg dat écht anders is dan anders? We zetten de meest bijzondere zaken van Tilburg op…