OMM Makelaars

Natuurlijk uw keuze!

Vandaag 09:00 - 17:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

OMM Makelaars

Ketelhavenstraat 5045 NG Tilburg
Bekijk aanbodContact opnemen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Kwaliteit
  • Humor
  • Origineel

Over OMM Makelaars

OMM Makelaars staat voor Oostelbos & Meier Mattern Makelaars. Eric Oostelbos en Karin Meier Mattern werken al jaren met succes samen als NVM-makelaars. Met hun frisse, nieuwe huisstijl willen ze uitdragen dat makelaardij ook heel anders kan.

Het bedrijf is gevestigd in “La VistaDuna”, in de Reeshof. Dit is een bewuste keuze. Ze zijn hier al jaren thuis en zijn omringd door hoogwaardige mede-ondernemingen. Dit markante gebouw is met recht een financieel-juridisch bolwerk, waarmee OMM Makelaars in staat is elk probleem voor je op te lossen. En dat is belangrijk, want het gaat zelden puur en alleen over een ander huis.

Voor het begeleiden van het totale traject, van verkenningstocht tot en met de ondertekening van het koopcontract, ben je bij OMM Makelaars aan het goede adres. Met maar liefst twee ervaren en beëdigde NVM makelaars/taxateurs en eigen bouwkundige kennis in huis weten ze écht waar we over praten als het om woningen gaat. En daarmee geven ze het vak als geen ander inhoud.

Meest recent over OMM Makelaars

Even binnenkijken bij deze prachtige woning in De Blaak [foto’s]

Even binnenkijken bij deze prachtige woning in De ...

Soms heb je van die huizen in Tilburg die te koop staan en nét even wat meer opvallen dan de rest. Zo ook deze prachtige woning aan de Biezenloop (nummer…

Ontdek meer

Makelaars Makelaars

Volg OMM Makelaars op Instagram

Naar Instagram