Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

OMM Makelaars

Vandaag 09:00 - 17:30 uur Geopend Alle openingstijden

OMM Makelaars

Ketelhavenstraat 5045 NG Tilburg
Bekijk aanbodContact opnemen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Kwaliteit
  • Humor
  • Origineel

Over OMM Makelaars

OMM Makelaars staat voor Oostelbos & Meier Mattern Makelaars. Eric Oostelbos en Karin Meier Mattern werken al jaren met succes samen als NVM-makelaars. Met hun frisse, nieuwe huisstijl willen ze uitdragen dat makelaardij ook heel anders kan.

Het bedrijf is gevestigd in “La VistaDuna”, in de Reeshof. Dit is een bewuste keuze. Ze zijn hier al jaren thuis en zijn omringd door hoogwaardige mede-ondernemingen. Dit markante gebouw is met recht een financieel-juridisch bolwerk, waarmee OMM Makelaars in staat is elk probleem voor je op te lossen. En dat is belangrijk, want het gaat zelden puur en alleen over een ander huis.

Voor het begeleiden van het totale traject, van verkenningstocht tot en met de ondertekening van het koopcontract, ben je bij OMM Makelaars aan het goede adres. Met maar liefst twee ervaren en beëdigde NVM makelaars/taxateurs en eigen bouwkundige kennis in huis weten ze écht waar we over praten als het om woningen gaat. En daarmee geven ze het vak als geen ander inhoud.

Meest recent over OMM Makelaars

OMM Makelaars

Eric en Karin zijn hét makelaarsduo van de Reeshof: ‘We zijn echte sfeermakers’

Al jaren zijn ze hét makelaarsduo van de Reeshof: Eric Oostelbos en Karin Meier Mattern. De twee leerden elkaar – toen nog als conculega’s – kennen bij een bezichtiging en…

Ontdek meer

Makelaars Makelaars

Volg OMM Makelaars op Instagram