Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Muellerzetop

Openingstijden

Op afspraak.

Over Muellerzetop

Muellerzetop is van Nadine Mueller. Van jongs af aan is Nadine gefascineerd door alles wat de natuur te bieden heeft. Maar haar passie voor het prepareren van dieren is ontstaan tijdens haar studie Diermanagement te Leeuwarden waar zij voor het eerst oog in oog stond met een opgezette havik (Accipiter gentilis). Via via heeft zij destijds de gelegenheid gekregen om een aantal keer mee te kijken met de preparateurs van het natuurmuseum in Nijmegen.

Na het afronden van haar studie in Leeuwarden besloot zij nog een studie te volgen, namelijk de Master Animal Sciences aan de Wageningen Universiteit. Toen zij deze studie had afgerond, ging zij in de leer bij een erkend preparateur en al snel haalde zij haar prepareer­diploma. Inmiddels prepareert zij allerlei vogels en zoogdieren in opdracht voor particulieren en musea.

Meest recent over Muellerzetop

Tijmen Dread Love

Leg dat maar eens uit op een verjaardag! Deze Tilburgers hebben een heel bijzonder beroep

Deze Tilburgers hebben gegarandeerd een goed verhaal tijdens de kringverjaardag of het ontmoeten van de schoonouders. En dat goede verhaal delen wij maar al te graag. Deze stadsgenoten doen namelijk…

Ontdek meer

Dierenverzorging Dierenverzorging