Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Janssen & Janssen Kappers

Vandaag 08:00 - 16:00 uur Geopend Alle openingstijden

Janssen & Janssen Kappers

Besterdring 171 5014 HK Tilburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 20:30
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over Janssen & Janssen Kappers

Het team van Janssen & Janssen Kappers staat vijf dagen per week klaar om jou persoonlijk te adviseren. Ons team bestaat uit een groep creatieve topstylisten, allen met meerdere jaren ervaren in het kappersvak.

Begrip in Tilburg

In 1972 heeft Adrie Janssen de salon opgericht en uit laten groeien tot een begrip in Tilburg en omstreken. Na 35 mooie en succesvolle jaren is Adrie Janssen gestopt in Tilburg en heeft hij het bedrijf overgedragen aan Bram Janssen en Inge Graat. Zij voeren inmiddels al weer 7 jaar met veel passie en succes de leiding over familiebedrijf Janssen & Janssen Kappers.

Tijdloos of trendy

Bij Janssen & Janssen Kappers creëren we een trendy, modern of tijdloos kapsel met enkel hoogwaardige producten van merken zoals Kérastase, Schwarzkopf, l’oreal, Tigi en Fuente.

Blijven ontwikkelen

De teamleden van Janssen & Janssen Kappers blijven zich ontwikkelen door het volgen van opleidingen (product-) trainingen en cursussen. Zo blijven zij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling op het gebied van haar en mode.

Meest recent over Janssen & Janssen Kappers

eindeloos

10 x fijne familiebedrijven in Tilburg

Hoe gaaf?! Enkele Tilburgse zaken worden in stand gehouden door één familie. Vaak overgeven van generatie op generatie, maar we ontdekken steeds meer nieuwe familiezaken. We delen dit lijstje met…