Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huisdierenvoedselbank De Blije Pootjes

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Huisdierenvoedselbank De Blije Pootjes

Dijksterhuisstraat 80a 5013 BG Tilburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
12:30 - 15:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Huisdierenvoedselbank De Blije Pootjes

Arian en Dian Verhoeks zijn in 2015 begonnen met huisdierenvoedselbank De blije pootjes in Tilburg. Deze toppers werken hard om mensen te helpen met huisdieren die om welke reden dan ook in de problemen zijn gekomen. Hun partner is overleden of men is aan de grond komen te zitten door een faillissement. Er zijn mensen die niet genoeg financiële middelen overhouden om hun huisdier te verzorgen. Arian en Dian proberen deze groep Tilburgers een handje te helpen.

Financiële problemen

Wie kan er nu een huisdier weg doen dat voor de deur zit te kwispelen als je thuis komt. Vaak is men pas na de aanschaf van hun huisdier in de financiële problemen gekomen. Met hun steun hopen zij dat deze Tilburgers de huisdieren kunnen blijven behouden zodat ze aan het einde van hun problematiek het zelf weer kunnen overnemen en zelf weer financieel zorg kunnen dragen voor hun huisdier(en).

Meest recent over Huisdierenvoedselbank De Blije Pootjes

Noooo! De dierenvoedselbank moet noodgedwongen sluiten

Wat is het toch mooi: de huisdierenvoedselbank. In Tilburg-Noord vind je het initiatief waar stadsgenoten met een minimumloon hondenbrokken, kattenvoer en meer mogen meenemen. Maar er is slecht nieuws, want…


Huisdierenvoedselbank De Blije Pootjes

dierenverzorging

Vandaag gesloten

Dijksterhuisstraat 80a, Tilburg

Bekijk meer:dierenverzorging