Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huisartsen Spoorlaan, dokter Lövenich

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Huisartsen Spoorlaan, dokter Lövenich

Spoorlaan 374 5038 CD Tilburg

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Huisartsen Spoorlaan, dokter Lövenich

Huisartsenzorg is generalistische, persoonsgerichte en continue zorg. Generalistisch betekent dat ze als huisarts openstaan voor alle mogelijke klachten, problemen en vragen over ziekte en gezondheid van alle mensen van jong tot oud. De huisarts beschikt over de kennis en vaardigheid om deze adequaat in te schatten en op grond daarvan zelf te handelen, te adviseren of te verwijzen. Hierbij houdt hij onder meer rekening met het natuurlijk beloop van ziekten.

Persoonsgerichte zorg betekent dat de huisarts rekening houdt met de individuele kenmerken van de patiënt en diens context. Onder context verstaan we de levensloop, en de leef- en werkomgeving van de patiënt. De huisarts integreert contextkennis met lichamelijke, psychische en sociale aspecten die van invloed kunnen zijn op gezondheid en ziekte.

Continue zorg betekent dat de huisarts voor de patiënt de constante factor is in de gezondheidszorg. Hij zorgt voor continuïteit van zorg tijdens ziekteperiodes en gedurende de levensloop. De huisarts werkt samen met andere zorgverleners en zorgt door zijn regierol voor samenhang in de zorg. De zorg is wijkgericht, laagdrempelig en toegankelijk voor alle mensen dicht bij huis. De kernwaarden van de huisartsenzorg zijn in onze praktijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Meest recent over Huisartsen Spoorlaan, dokter Lövenich

Huisarts Tilburg

Dit zijn volgens jullie de beste huisartsen van Tilburg

Een bezoekje aan de huisarts, bij de meeste mensen staat die niet met een hartje omcirkeld in de agenda. En hou er al helemaal maar over op als je ernstig…

Ontdek meer

Huisartsen Huisartsen