Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hardy’s

Vandaag 08:30 - 19:30 uur Gesloten Alle openingstijden

Hardy’s

Havendijk 28 5017 AM Tilburg

Openingstijden

Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 19:00
Woensdag
08:30 - 19:00
Donderdag
08:30 - 19:30
Vrijdag
08:30 - 19:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
12:00 - 17:00

Over Hardy’s

Hardy’s is al meer dan twintig jaar een begrip in Tilburg. Specialisten met een grenzeloze passie voor het kappersvak. Wat begon met een kapperszaak in Tilburg is inmiddels internationaal uitgegroeid.

Hardy’s is niet zomaar een kapper. Je kunt er terecht voor een coiffure behandeling die desgewenst uitgebreid kan worden met rituelen, visagie en haarvermeerdering. In een pand waar ruimte, rust, privacy en sfeer gecombineerd worden, worden jouw wensen vervuld door deskundige en enthousiaste medewerkers die persoonlijke aandacht voor je hebben.

Inspireren

Ideeën opdoen, nieuwe lijnen en technieken bedenken. Kortom, innovatief zijn. Hierdoor is Hardy’s uitgegroeid tot een sterk merk: trendsetter in color en style. Niet voor niets valt de Tilburgse kapsalon al jaren in de prijzen bij prestigieuze nationale en internationale wedstrijden.

Frisse en vernieuwende look

Hardy’s staat bekend om haar professionele en vernieuwende werkwijze. Het team bestaat uit vakmensen die hun passie delen, elkaar inspireren en samen tot grote hoogte komen. Een bezoek aan Hardy’s staat garant voor een frisse en vernieuwende look.

Meest recent over Hardy’s

Gespot! Deze BN’er ging langs bij EVE en dit kwam ze doen

Ready, set, go! We staren met open mond naar prachtige foto’s van Edsilia Rombley uit ForYou Magazine. Niet alleen naar haar mooie make-up, gave outfit en toffe haardos. De locatie…

Ontdek meer

Kappers Kappers