Gerritse Makelaardij

Vandaag 09:00 - 17:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Gerritse Makelaardij

Nieuwe Bosscheweg 105 5017 JL Tilburg

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Gerritse Makelaardij

Bij Gerritse Makelaardij voelen we ons als een vis in het water in Tilburg en omgeving. Hier zijn we thuis. Deze markt kennen we van haver tot gort. Al jaren helpen we er mensen met de aankoop, verkoop en taxatie van woningen. Daardoor hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd en dat zorgt er weer voor dat we mooi onroerend goed in portefeuille hebben.

Toch blijft onze grootste toegevoegde waarde ons enthousiasme en de wil niets minder dan het allerbeste resultaat voor jou te behalen. Aan de ene kant door zaken voortvarend voor je te regelen, aan de andere kant door juist rustig de tijd voor je te nemen. Alleen door goed te luisteren en door te vragen komen we er namelijk achter wat jouw wensen echt zijn. Voor ons is het daarbij niet meer dan logisch dat we ons houden aan afspraken en dat we goed voor jou bereikbaar zijn. Ook als je na aan- of verkoop nog met een vraag zit.

Meest recent over Gerritse Makelaardij

ONLY

Deze zaken gingen open (en dicht) in februari 2019

Regelmatig zie je op indebuurt nieuwe winkels en restaurants voorbijkomen. Maar ben je het overzicht kwijt of wil je gewoon nog even checken welke nieuwe hotspots er in februari zijn…