Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Frozi Yogi

Frozi Yogi

Heuvelstraat 118 5038 AH Tilburg

Openingstijden

Frozi Yogi is gesloten tot en met maart 2020.

Over Frozi Yogi

Frozi Yogi introduceert met de eerste self service Frozen Yogurt shop in Tilburg. Bij Frozi Yogi ben je aan het juiste adres voor verse, natuurlijke Frozen Yogurt. De Frozen Yogurt wordt gemaakt van magere melk in combinatie met magere of volle yoghurt waardoor je zorgeloos kunt genieten van een verantwoord toetje. Frozen Yogurt is hip, lekker fris en bovendien calorie-arm. De volle yoghurt bevat 3,5% vet en de magere yoghurt slechts 0,5% vet. Het leuke van Frozi Yogi is dat je alles zelf mag doen. Je kunt uit meerdere smaken Frozen Yogurt kiezen (deze wisselen regelmatig), zelf de hoeveelheid bepalen en toppings naar behoefte toevoegen om het feestje compleet te maken.

Versie smoothies

Naast Frozen Yogurt hebben ze heerlijke verse smoothies in ons assortiment (al dan niet op yoghurt basis) en kun je jezelf ook verwennen met goddelijke brownies. Combineer die met één van onze 5 verschillende hot chocolates en het feest is compleet! Bovendien maken ze ook gelegenheidstaarten op bestelling. Of het nu voor een babyshower, bruiloft of verjaardag is, niets is te gek.

Meest recent over Frozi Yogi

de ijskoning ijssalons Tilburg

Afkoelen! Hier in Tilburg haal je onwijs lekkere ijsjes

Jaja, we zullen het nog een paar dagen met een hittegolf moeten doen. Een van de beste manieren om af te koelen, is natuurlijk door onwijs lekkere ijsjes te halen….