Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fietsspecialist Guill van de Ven

Vandaag 08:30 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Fietsspecialist Guill van de Ven

Nieuwlandstraat 47 5038 SM Tilburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 20:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Fietsspecialist Guill van de Ven

Fietsspecialist Guill van de Ven is gevestigd in het centrum van Tilburg en heeft in de winkel een ruim assortiment aan fietsen, accessoires, fietskleding en nog veel meer.

Fiets op maat

Bij Fietsspecialist Guill van de Ven kun je naast standaardfietsen van allerlei merken ook terecht voor bickerton vouwfietsen, budget fietsen, elektrische fietsen, tweelingfietsen en steppen. Ook biedt de winkel de mogelijkheid om een fiets op maat te maken door middel van een bodyscan. Daarbij wordt gekeken naar lichaamslengte, schouderbreedte, schouderhoogte, bekkenkamhoogte en vuisthoogte. Ook vraagt de vakman naar persoonlijke voorkeuren. Aan de hand van die combinatie wordt een fiets op maat gemaakt die perfect bij jou past.

Zadelmeting

Uniek bij Fietsspecialist Guill van de Ven is de zadelmeting om zadelpijn te voorkomen. In de winkel wordt door middel van een zadelmeetsysteem gekeken welk zadel het best bij jou past en dat wordt uiteraard ook op maat gemaakt om het fietsplezier te vergroten.

Huren

Bij Fietsspecialist Guill van de Ven kun je ook terecht voor de huur van een (trouw)bakfietsen, stads/omafietsen, Kickbikes, mountainbikes, tandems en steppen.

Leenfiets

Uiteraard repareert het team ook fietsen. Guill van de Ven heeft een eigen reparatiewerkplaats bij de winkel en biedt de mogelijkheid om een leenfiets mee te nemen. Niets is de fietsspecialist te gek!

 

 

Meest recent over Fietsspecialist Guill van de Ven

fietsspecialist guill van de ven

Wow: op deze manier wordt je fiets weer als nieuw!

Fietsen biedt extra bescherming tegen het coronavirus! Bovendien werkt sociale onthouding optimaal op de fiets. Je sterkt er niet alleen je longen mee, de kans om anderen te besmetten op…


Fietsspecialist Guill van de Ven

fietsenwinkels

Gesloten08:30 - 18:00

Nieuwlandstraat 47, Tilburg

Bekijk meer:fietsenwinkels