Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Hele dag open Geopend

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Doctor Deelenlaan 5 5042 AD Tilburg

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Over Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch opleidingsziekenhuis en traumacentrum. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten.

Patiënt centraal

Bij alles wat ETZ doet, staat hun patiënt centraal. Dat doen ze door te investeren in uitstekende zorg, samen te werken met betrouwbare partners en zich in te zetten voor een veilige, gezonde en groene omgeving. Iedere patiënt is uniek en daarom gaan ze in gesprek met de patiënt. Echt goede zorg geeft ETZ pas als ze rekening houden met wat de patiënt wil, kan en belangrijk vindt. Dat betekent dus dat niet iedereen met dezelfde aandoening ook precies hetzelfde behandelplan krijgt. Ze behandelen niet alleen de aandoening, maar zorgen voor de patiënt.

Samenwerking

Binnen de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) werkt het ETZ samen met 27 andere grote Nederlandse opleidingsziekenhuizen aan hooggespecialiseerde medische zorg. De topklinische ziekenhuizen zijn samen verantwoordelijk voor:

  • opleiding: het opleiden van medisch specialisten, artsen in opleiding, verpleegkundigen en andere zorgverleners
  • topklinische zorg: het aanbieden van hooggespecialiseerde zorg waarbij de patiënt centraal staat
  • wetenschap: met patiënt gerelateerd wetenschappelijk onderzoek de patiëntenzorg op een hoger plan brengen
  • innovatie in de zorg

Het verzorgen van medisch-specialistische, verpleegkundige en paramedische opleidingen en het doen van toegepast wetenschappelijk onderzoek zijn belangrijke taken van het ETZ. Samen met andere topklinische opleidingsziekenhuizen leveren we daarmee een essentiële bijdrage aan innovatie in de gezondheidszorg.

Meest recent over Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

porto koffie en ijs

Aan de bak in eigen stad! 7 x de leukste vacatures in Tilburg

Geloof ons, het is zo fijn om in je eigen stad te werken. Al helemaal als je werkt in een leuk team en een gave baan hebt. Deze vacatures in…