Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eetwinkel Verzot

Vandaag 10:00 - 18:30 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Eetwinkel Verzot

Besterdplein 30 5014 HP Tilburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:30
Woensdag
09:00 - 18:30
Donderdag
10:00 - 18:30
Vrijdag
10:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 18:30
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Eetwinkel Verzot

Verzot is ontstaan vanuit Denise haar liefde voor alles wat met eten te maken heeft. In de keuken is ze op haar best en al jaren schuiven vrienden en familie maar al te graag aan. In een pop-up restaurant konden de eerste stadsgenoten al kennismaken met haar creaties. Vanaf nu kan de rest van Tilburg ook mee genieten!

Wisselend menu

Ambacht, kwaliteit & liefde voor eten, dat wil Eetwinkel Verzot graag met je delen. Creatievelingen koken vanuit de open keuken met verrassende ingrediënten en geven een eigentijdse draai aan onze gerechten. Iedere week is er een wisselend menu, zodat je nieuwe smaken kunt ontdekken.

Gezonde maaltijd

Weinig tijd of geen zin om te koken? Laat dat maar aan Eetwinkel Verzot over. Kom langs voor een gezonde maaltijd, smaakvolle lunch en heerlijke delicatessen. Lekker voor jezelf, om een hele tafel te voorzien van een verrukkelijk diner, borrelplanken om te delen of een uitgebreide bedrijfslunch.

Meest recent over Eetwinkel Verzot

bar leonardo

13 x hier in Tilburg bestel je lekkers voor de borrel op de bank

Of je nu proost op de koning of met vrienden het glas heft op het goede weer: in deze tijd kunnen we in Tilburg allemaal wel een borrel op de…