Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Club Jolie

Vandaag 12:00 - 00:00 uur Geopend Alle openingstijden

Club Jolie

Piushaven 5 5017 AN Tilburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 22:00
Woensdag
12:00 - 22:00
Donderdag
12:00 - 00:00
Vrijdag
12:00 - 00:00
Zaterdag
12:00 - 00:00
Zondag
12:00 - 22:00

Over Club Jolie

Van Doncurado naar Club Jolie Bar & Kitchen

Met deze nieuwe naam, nieuwe kaart en volledig nieuw interieur willen ze graag de reis door Spanje verleggen naar een reis door de wereld. Met een verrassende, bijzondere en voor Tilburg unieke kaart serveren ze bij Club Jolie gerechten uit alle windstreken veelal op authentieke wijze bereid met pure smaken. Eerlijk eten met niet teveel poespas, vooral gewoon lekker en op een originele wijze gepresenteerd.

Vanuit de filosofie van Doncurado serveren ze alleen kwalitatieve producten en bereiden ze alles zelf en dagvers. En dat proef je! Wat te denken van een heerlijke Thaise stoofpot met groene curry of een onvervalste Fish & Chips uit Engeland. En uiteraard ontbreekt de waanzinnig lekker en échte Doncurado Jamon Iberico niet op de nieuwe kaart. En ook aan de vega-liefhebbers is gedacht met een aantal leuke vega-gerechten.

Het nieuwe verfrissende interieur biedt de gasten meer comfort en intimiteit. Twee belangrijke aspecten die het mogelijk maken voor de gasten om lekker lang in een gezellige ongedwongen sfeer te blijven genieten.

Meest recent over Club Jolie

9 x horecazaken waar je nu nog steeds eten kunt afhalen

Restaurants in Tilburg moesten wel met de coronacrisis: inzetten op bezorgen en afhalen. Sommige zaken hadden dat eigenlijk nog nooit gedaan, anderen deden al aan bezorgen. Nu dat de terrassen…