Diamant-groep

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Diamant-groep

Zevenheuvelenweg 14 5048 AN Tilburg

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Diamant-groep

De Diamant-groep is een leerwerkbedrijf en draagt bij aan de participatie in werk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo krijgen zij de kans om mee te doen in de maatschappij. Meedoen betekent serieus genomen worden.

Wet sociale werkvoorziening

We voeren al decennialang de Wet Sociale Werkvoorziening (Wsw) uit voor de gemeenten Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Gilze en Rijen, Dongen en Alphen-Chaam. Zo’n 2.200 SW-medewerkers zetten hun talenten al werkend in. Dit kan zijn via een detachering bij een regulier bedrijf of via een van onze werkbedrijven Groen Xtra, De Schoonmaak Coöperatie, Post & Vervoer, La Poubelle, DOC-T, fietsenstallingen, Kwekerij & Stekbedrijf en Productie. Vanaf 1 januari 2015 vervangt de Participatiewet de Wsw. Instromen in de Wsw is vanaf die datum niet meer mogelijk.

Participatiewet

Vanaf 1 januari 2015 is de Participatiewet van kracht. De Participatiewet vervangt de Wet werk en bijstand (Wwb), de Wsw en een groot deel van de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wajong). Voortaan is er dus één regeling voor iedereen die kan werken, maar daarbij ondersteuning nodig heeft. Gemeenten voeren de Participatiewet uit, zorgen voor begeleiding naar werk en verstrekken een uitkering als dat nodig is. Gemeenten kunnen de Diamant-groep op allerlei manieren inschakelen.

Meest recent over Diamant-groep

Meesterbakker Van Iersel

Zeg maar dag tegen de file! 7 x de leukste vacatures in Tilburg

Geloof ons, het is zo fijn om in je eigen stad te werken. Al helemaal als je werkt in een leuk team en een gave baan hebt. Deze vacatures in…

Vacatures van

Controller

Diamant-groep