Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cool Bananas

Vandaag 10:00 - 17:00 uur Geopend Alle openingstijden

Cool Bananas

Heuvelstraat 130 5038 AH Tilburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Laatste koopzondag van de maand open van 12.00 tot 17.00 uur.

Over Cool Bananas

Cool Bananas begon in 2017. Drie koppen werden bij elkaar gestoken en de conclusie klonk als volgt: Malou, Frank en Sander wilden graag iets van zichzelf. Dat werd een eigen kiet, toen nog in de vorm van een webshop.

Korte lijntjes

Malou is getrouwd met Frank en Frank al z’n hele leven neef van Sander. Korte lijntjes dus. De webwinkel gaf een lading nieuwe energie en met die energie stonden ze ook tientallen keren op markten als de Swan Market. En die miniwinkel, lees kraam, gaf dan dat o zo fijne winkelgevoel.

Koppen bij elkaar steken

Na twee jaar was het tijd om die koppen nog eens bij elkaar te steken. Welke kant willen we op? En hoe gaan we dat doen? Al snel bleek dat de winkelwens bij Frank en Malou gegroeid was. En dat Sander dat helemaal begreep maar dat hij op dat moment geen plek had voor een winkel in zijn drukke privé- en werkende leven.

Echte winkel

En zo besloten Malou en Frank net na de zomer van 2019 dat ze een echte winkel wilden beginnen. Maar dan ben je er nog niet. Dan moet die gave locatie net beschikbaar zijn. Dan moet dat betaalbaar zijn. Dan moet de timing goed zijn. Dan moet alles op het juiste moment samenkomen en moet je vervolgens knopen doorhakken die je nooit eerder had verwacht door te moeten hakken.

Droomscenario

In september kwam dat droomscenario uit. Contact gelegd, contract getekend. En voor je het weet is het oktober en ben je je winkel aan inrichten. Want je wil dat iedereen zich net zo welkom voelt in jouw winkel als jijzelf. Daar zorgen ze voor met Cool Bananas aan de Heuvelstraat nummertje 130.

Meest recent over Cool Bananas

Leuk volgens local Noor

Leuk volgens local Noor: ‘Hier hebben ze ontzettend lekkere broodjes’

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies die plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’: Noor Sebregts. Van…