Chocolate Company Café Tilburg

Life is grand

Vandaag 09:00 - 17:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Chocolate Company Café Tilburg

Stadhuisplein 356A 5038 TH Tilburg
Naar website

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Hotchocspoon
  • High Choc
  • BOMbons

Over Chocolate Company Café Tilburg

Chocolate Company Café Tilburg is een echt chocoladeparadijs met 50 soorten warme chocolademelk, chocoladerepen, spreads, truffels, maar ook heerlijke koffie, smoothies, salades en meer! 

Chocolademelk in meer dan vijftig verschillende smaken via een brok chocolade aan een lepel. Dit was in 2004 een uitvinding van dé chocoladechef Toussaint. Even roeren en je krijgt ECHTE kwaliteitschocolademelk, dat proef je meteen.

De Hotchocspoon

De Hotchocspoon blijft favoriet bij Chocolate Company, maar ze hebben ondertussen veel meer chocolade lekkernijen om je vingers bij af te likken! Ze stoppen bijvoorbeeld heel wat arbeid en aandacht in hun bonbons (ook wel “BOMbons” bomvol smaak). In 2015 werden de ‘nuts about you bombons’ dan ook niet voor niets gekozen tot beste Valentijns-bonbons door Kassa! Vara.

Ambachtelijk

De chocolate designers van Chocolate Company ‘koken’ echt met chocolade, net zoals een chef dat zou doen. Ze gebruiken premium cacaobonen van verschillende origines, de beste kruiden en zoeken de heerlijkste smaken en combinaties uit om er verrukkelijke pralines van maken in hun chocoladefabriek. Alles wordt bij CHCO met de hand gemaakt – ambachtelijkheid en kwaliteit staan dan ook voorop.

Ook voor lunch

Naast heerlijke ambachtelijke chocolade producten bieden ze ook lunch, high tea en HighChoc aan! Kom je vanaf december 2018 gezellig langs in het gezellig CHCO Café in Tilburg?

Meest recent over Chocolate Company Café Tilburg

eve terras

Aan de bak in eigen stad! 7 x de leukste vacatures in Tilburg

Geloof ons, het is zo fijn om in je eigen stad te werken. Al helemaal als je werkt in een leuk team en een gave baan hebt. Deze vacatures in…

Vacatures van

Chocolist/chocolista

Chocolate Company Café Tilburg

Volg Chocolate Company Café Tilburg op Instagram

Naar Instagram