Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bruin Kafee

Vandaag 11:00 - 00:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Bruin Kafee

Piusplein 5 5038 WL Tilburg

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 00:00
Woensdag
11:00 - 00:00
Donderdag
11:00 - 00:00
Vrijdag
11:00 - 00:00
Zaterdag
11:00 - 00:00
Zondag
11:00 - 00:00

Over Bruin Kafee

Het Bruin Kafee is al jaren een begrip in Tilburg. Op het Piusplein, de terrashotspot van Tilburg, staat gezelligheid hoog in het vaandel.
Ook voor een krantje en een goede kop koffie ben je in de ochtend al welkom op het terras of gewoon lekker binnen aan de bar! Een uitgebreide lunch- en dinerkaart zorgen ervoor dat je op elk moment van de dag terecht kan bij het Bruin Kafee. Laat jezelf verrassen door de ouderwetse ongedwongen sfeer en laat oude tijden herleven!

Bossche Bol

Lekker aan het shoppen in de middag en toe aan een pauze? Neem een heerlijk verse koffie met de enige echte Jan de Groot Bossche Bol! Dit ongeevenaard stukje Brabants gebak is de perfecte aanvulling het middagje shoppen.

Josper oven

Onze kaart is onder gevuld met specialiteiten uit de Josper oven. Deze BBQ oven staat garant voor malse stukken vlees en visgerechten waar het water uit de mond loopt. Voor de vegetariërs onder ons is er uiteraard ook een uitgebreide keuze op de menukaart.

Lazy Sundays

Regelmatig zijn er events bij Bruin Kafee. Een terugkerend succes zijn de Lazy Sundays. Met topentertainment kan je genieten van de mooiste gerechten. Eerdere edities waren de Lazy Lobster sunday (kreeftenmiddag), een Mossel editie en de American Style dinner met Frank in Person (Frank Sinatra).

Meest recent over Bruin Kafee

Carnavalsoptocht 2019 in Tilburg. D'n Elfde van d'n Elfde

Ja, ja ik voel het al! Dit zijn de leukste feestjes in Tilburg op d’n Elfde van d’n Elfde

Vol verwachting klopt ons hart. Echt niet alleen voor Sinterklaas en kerst, maar ook omdat op 11-11 het carnavalsseizoen losbarst. Leg je groen-oranje sjaal alvast klaar en vier d’n Elfde…

Agendapunten van Bruin Kafee

De grootste Silent Pubquiz van Brabant

Bruin Kafee

Start: 08 jul 2020